Vrei să prezinți produsele tale într-un mod modern, adaptat tehnologiilor actuale? Fotografia de produs 360º interactivă te poate ajuta, atât pe tine cât și pe clienții tăi, care vor intra astfel mai ușor în contact cu produsul și ii vor putea studia caracteristicile ca și cum l-ar avea ”în mână”. Fotografiile de produs 360º se fac în studio și pot fi afișate pe toate magazinele online și marketplace-urile actuale (da, inclusiv în Emag Marketplace), pentru un plus de dinamică în prezentarea produselor tale clientului. Fotografiile de produs 360º pot fi vizualizate ușor atât pe laptop și calculator dar sunt optimizate și pentru mobil, oferind o experiență de vizualizare a produselor nouă și modernă.

Vrei și tu să ai fotografii 360º cu produsele tale?

Contactează-mă acum pentru o ofertă de preț: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

DEMO: Fotografii de produs 360º interactive: trageți cu mouse-ul / degetul pe ecran pentru a roti produsul.

Cât costă fotografiile de produs?

Prețul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Dar, doar că punct de pornire, iată mai jos câteva repere. Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!

Fotografie de produs (în studio sau în locație)

  • Între 5-15 Euro / produs fotografiat
  • Comanda minimă este de 50 Euro (sau 5 produse)
  • Prețul diferă în funcție de cantiate (pentru mai multe produse fotografiate, vei primi discount)
  • Putem face și fotografii de produs 360º (pentru magazine și cataloage online, site-ul firmei etc.)
  • Preț fotografie de produs 360º: la cerere, în funcție de numărul de produse care se doresc a fi fotografiate
  • La cerere: tifețare (decupare) și machetare (design flyere etc)
  • Putem fotografia produsele și in afara studioului meu sau chiar la sediul tău, bineințeles. Studioul meu mobil este disponibil pentru deplasări
  • Produsele neperisabile mi le poți trimite prin curier;

Tarifele de mai sus sunt orientative și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi. Nu se adaugă TVA, firma mea nefiind plătitoare de TVA.

Pentru deplasări în țară iți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea Prețuri servicii foto.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată