Portrete corporate. Echipe, oameni la lucru și portrete office

Tot ce ai nevoie pentru a-ți prezenta activitatea într-o ”lumină” profesională: servicii foto dedicate pentru echipa ta. În două cuvinte: portrete corporate sau corporate headshots. De la fotografii office, în birou sau spațiul de lucru și până la portrete corporate realizate profesional, sunt fotograf specializat în servicii foto pentru companii și îți stau la dispoziție cu servicii de fotografie în locație, de cea mai bună calitate. Fotografiile le vei putea folosi pe site, în cataloage, pe Linkedin sau în campanii publicitare sau campanii media, articole de presă sau oriunde ai nevoie de o imagine de business impecabilă pentru afacerea pe care o reprezinți.

Organizezi o petrecere corporate, un team-building sau un eveniment pentru firma ta? Te pot ajuta cu realizarea fotografiilor de eveniment.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Portrete business fotografie corporatePortrete business corporate Calin StanPortrete business Calin StanCorporate Portrait by Calin StanFotografie office echipeFotografii office cu oameni la lucru in birouTeam in location fotografie officePortret business by Calin StanPortret corporate

Cât costă ședințele foto de portret corporate și serviciile de fotografie office, în locație?

Tariful serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de numărul de persoane fotografiate și de numărul de fotografii finale, prelucrate, pe care le va primi fiecare. Iată mai jos câteva repere.

Tariful pentru fotografii corporate și portrete business:

  • Tariful începe de la 500 LEI / ședință foto și depinde de numărul de persoane fotografiate și de numărul de fotografii finale, prelucrate, livrate la final.
  • Vei primi un set de fotografii digitale editate și prelucrate profesional, iar selecția cadrelor pe care le voi edita o vom face împreună, după ședința foto;
  • La cerere poți beneficia de servicii profesionale de make-up în locația ta, din partea colaboratorilor mei;
  • Tariful se aplică și pentru fotografiile de grup, ședințele foto business / de portret în care fotografiem mai mulți oameni sau fotografiile de locație (office shot), iar tariful ”per persoană” scade pentru un număr mai mare de persoane fotografiate. Contactează-mă pentru o ofertă personalizată.

Tarifele de mai sus sunt orientative și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi. Nu se adaugă TVA, firma mea nefiind plătitoare de TVA.

Pentru deplasări în țară îți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, acolo unde sunt necesare, costurile de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea Prețuri servicii foto.

Hai să stabilim detaliile următorului nostru proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată