Portrete corporate. Echipe, oameni la lucru și portrete office

Tot ce ai nevoie pentru a-ți prezenta activitatea într-o ”lumină” profesională: servicii foto dedicate pentru echipa ta. În două cuvinte: portrete corporate sau corporate headshots. De la fotografii office, în birou sau spațiul de lucru și până la portrete corporate realizate profesional, sunt fotograf specializat în servicii foto pentru companii și îți stau la dispoziție cu servicii de fotografie în locație, de cea mai bună calitate. Fotografiile le vei putea folosi pe site, în cataloage, pe Linkedin sau în campanii publicitare sau campanii media, articole de presă sau oriunde ai nevoie de o imagine de business impecabilă pentru afacerea pe care o reprezinți.

Organizezi o petrecere corporate, un team-building sau un eveniment pentru firma ta? Te pot ajuta cu realizarea fotografiilor de eveniment.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Portrete business fotografie corporatePortrete business corporate Calin StanPortrete business Calin StanCorporate Portrait by Calin StanFotografie office echipeFotografii office cu oameni la lucru in birouTeam in location fotografie officePortret business by Calin StanPortret corporate

Cât costă ședințele foto de portret corporate și serviciile de fotografie office, în locație?

Tariful serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de numărul de persoane fotografiate și de numărul de fotografii finale, prelucrate, pe care le va primi fiecare. Iată mai jos câteva repere.

Tariful pentru fotografii corporate și portrete business:

  • Tariful pentru o ședință foto corporate începe de la 650 LEI (pentru 1 persoană, ședință foto cu durata de max. 1.5h/pers) și depinde de numărul de persoane fotografiate și de numărul de fotografii finale, prelucrate, livrate la final pentru fiecare persoană fotografiată în parte.
  • Tariful scade pentru mai multe persoane fotografiate într-o singură ședință foto;
  • Vei primi un set de fotografii digitale, editate și prelucrate profesional, pe care le vom alege împreună, după ședința foto;
  • La cerere poți beneficia de servicii profesionale de make-up în locația ta, din partea colaboratorilor mei;

Tariful de mai sus este orientativ, NU include TVA și este valabil pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi.

Pentru deplasări în țară îți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, acolo unde sunt necesare, costurile de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea Prețuri servicii foto.

Hai să stabilim detaliile următorului nostru proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată