Portrete corporate și fotografii office. Echipe, oameni la lucru și fotografii de locație – spații de birouri, fotografii de interior și exterior.

Tot ce ai nevoie pentru a-ți prezenta activitatea într-o ”lumină” profesională: servicii foto corporate dedicate. De la fotografii office, cu biroul sau spațiul de lucru și până la portrete corporate realizate profesional, sunt fotograf specializat în servicii foto pentru companii și îți stau la dispoziție cu servicii de fotografie în locație, de cea mai bună calitate. Fotografiile le vei putea folosi pe site, în cataloage, campanii publicitare sau campanii media, articole de presă sau oriunde ai nevoie de o imagine de business impecabilă pentru afacerea pe care o reprezinți.

Organizezi o petrecere corporate, un team-building sau un eveniment pentru firma ta? Te pot ajuta cu realizarea fotografiilor de eveniment.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Portrete business fotografie corporatePortrete business corporate Calin StanPortrete business Calin StanFotografie office corporateCorporate Portrait by Calin StanFotografie office echipeFotografii spatii de birouri, fotografie office Fotografie office cladire de birouri Fotografie corporate warehousingFotografii office cu oameni la lucru in birouTeam in location fotografie officePortret business by Calin StanPortret corporate

Cât costă sedințele foto de portret corporate și serviciile de fotografie office, în locație?

Prețul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Iată mai jos câteva repere. Contactează-mă pentru o ofertă personalizată.

Tariful pentru fotografii corporate și portrete business:

  • Tariful începe de la 100 Euro / oră sau 20 Eur / persoană, în cazul în care fotografiem mai multe persoane. Tariful scade pentru un număr mai mare de persoane fotografiate;
  • Vei primi un set de fotografii digitale editate și prelucrate profesional, iar selecția cadrelor pe care le voi edita o vom face împreună, după ședința foto;
  • Tariful orar se aplică și pentru fotografiile de grup, ședințele foto business / de portret în care fotografiem mai mulți oameni sau fotografiile de locație (office shot)

Tarifele de mai sus sunt orientative și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi. Nu se adaugă TVA, firma mea nefiind plătitoare de TVA.

Pentru deplasări în țară iți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, acolo unde sunt necesare, costurile de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea Prețuri servicii foto.

Hai să stabilim detaliile următorului nostru proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată