Testimoniale de la clienți

De-a lungul timpului am lucrat pentru clienți din diferite domenii: hoteluri, pensiuni și restaurante, companii industriale, agenții de publicitate, agenții de turism, magazine online și offline, organizatori de evenimente dar și reprezentanți locali ai unor producători auto, companii din domeniul mobilei sau producători. Iată cum descriu ei serviciile mele foto și colaborarea pe care am avut-o în câteva testimoniale pe care mi le-au oferit.

Mai jos sunt doar câteva testimoniale. Poți citi mai multe testimoniale și recenzii de la clienții mei, aici. Iar dacă ai colaborat cu mine, te invit să lași și tu câteva cuvinte despre experiența și fotografiile pe care ți le-am oferit. Mulțumesc! 🙂

Fotograf evenimente corporate 2022

Contactează-mă acum pentru o ofertă:

phone0727.086.510

emailhello@calinstan.com

Călin Stan - Fotograf profesionistCălin Stan
Fotograf profesionist


5.0 Based on 38 reviews
powered by Google
Citește review-urile

Ce spun clienții?

Este o plăcere să acord acest testmonial. Pentru că este o plăcere să lucrez cu Călin. Este cu adevărat un fotograf profesionist și m-am bucurat să găsesc o persoană care să rezoneze cu dorințele mele, să înțeleagă ce am nevoie și să livreze un produs finit (foto & video) ireproșabil. Mulțumesc, Călin pentru colaborare.
– Elena B. / FRONTE Design

I usually think of him as „Speedy Gonzales”, because he delivers very fast. But working with Călin means that you’re going to get high quality photos and some pleasant surprises. (I told him to photograph A, B, C but he also took pictures of K, Z. Nice!) 🙂 One of my favourite professionals!
– Ioana P. / Event Manager – My Secret Romania

Calin is a very dynamic and professional photographer. We needed his help for a difficult project and the results were really more than expected. I warmly recommend him and hope for future projects together.
– Mihaela D. /  Arhitect – Stirixis

Contactează-mă acum pentru o ofertă!

Casa Timiș - Foto Călin Stan / Iunie 2023

A fost o plăcere să lucrez cu Călin, este un profesionist și a livrat pozele într-un timp foarte scurt. Îl recomand.
– Cristiana A. 

Profesionalism, seriozitate și multă dedicare. Suntem foarte mulțumiți de imagini și filmări, de cum a intuit potențialul clădirilor! Recomandăm cu drag!
– Cecilia M. / MOVI Construct

Seriozitate, promptitudine, înalt profesionalism dovedit în toate etapele proiectelor, Călin este cu siguranța alegerea potrivită. Un fotograf excelent. Mulțumesc!
– Dana P. /  SALROM

Contactează-mă acum pentru o ofertă!

Fotografie agricultura

Cine sunt ei?

Happy Clients 2024

Contactează-mă acum pentru o ofertă!

Testimoniale Călin Stan

Testimoniale

Călin colaborează cu Fundația Michael Schmidt din 2015. Nu există ediție a Săptămânii Haferland pe care el să nu o fotografieze și ne bucură tare că reușește de fiecare dată să surprindă așa frumos poveștile festivalului, fie că este vorba despre comunitățile din satele săsești, despre evenimentele gastronomice ce adună laolaltă turiștii, despre concertele ce au loc în bisericile fortificate, sau despre peisajele magice ale Transilvaniei și turiștii care le descoperă.
– Ioana F. / Fundația Michael Schmidt

Am colaborat cu Călin în două proiecte business – un târg HORECA și un proiect de amenajare. Călin este punctual și profesionist, a surprins ceea ce am dorit să scoatem în evidență în ambele situații. Am apreciat faptul că nu a intrat în încăpere să înceapă să fotografieze doar pentru a încheia mai repede, ci a făcut și adaptările în funcție de decor și a sugerat ce am putea schimba pe loc, pentru un cadru reușit.
– Cristiana D. / IKEA Romania

Călin – punctual, creativ, răbdător, amabil dar în primul rând, un fotograf excelent. Profesionistul care te înțelege fără cuvinte. Artistul care face asta din pasiune și se vede. Modul în care a surprins cadrele a făcut ca fiecare proiect din portofoliul nostru să fie pus într-o lumină bună. Va fi, cu siguranță, alegerea noastră în materie de fotografii de portofoliu și pentru proiectele viitoare. Mulțumim pentru frumoasă colaborare!
– Georgiana M. / Business Development Manager -Smart Lightning

Unul din cei mai buni profesioniști cu care am lucrat în domeniul fotografiei, și am lucrat cu sute. Recomand cu căldură atât pentru calitatea imaginilor și viziune, cât și pentru seriozitate și promptitudine!
– Mihaela M. / Echipa de PR

Călin este un adevărat profesionist, a livrat conținut peste așteptările noastre. Este o plăcere să îți înțeleagă cineva produsul și viziunea.
– Mădălina A.

Am colaborat cu Călin pe mai multe proiecte, atât foto cât și video și de fiecare dată am fost surprins de propunerile lui creative. Pe scurt, un adevărat profesionist!
– Ștefan M. / Conadi Development

Testimoniale Călin Stan

Am fost foarte încântați de poze. Chiar sunt ceea ce speram să avem după ședința asta și iți mulțumim pentru calitatea lor.
– Alexandru M. / Manager hotel

Proficient and extremely flexible, I strongly recommend!
– Diana I. / Marketing IKEA Romania

Excepțional din toate punctele de vedere, preț, calitate, durată.
– Dana C. / Manager online sales

Contactează-mă pentru o ofertă!

Testimoniale Călin Stan

Mă găsești și aici:

Testimoniale