Fotografii profesionale pentru listarea pe Airbnb și Booking a apartamentelor și proprietăților în regim hotelier

Pe lângă fotografiile pentru hoteluri și pensiuni, o parte importantă din activitatea mea o reprezintă realizarea de fotografii pentru apartamentele și casele care se închiriază în regim hotelier (sau pe termen lung). De cele mai multe ori asta nu se rezumă doar la a fotografia, a prelucra și a livra fotografiile ci și la a oferi clienților informații și idei despre cum putem pune în lumina optimă apartamentul sau casa pe care doresc să o închirieze.

Fotografie imobiliara BucureștiFotografii pentru apartamente de închiriat în regim hotelier

Contactează-mă acum pentru ofertă!

Dacă deții un apartament pe care îl închiriezi în regim hotelier pe platforme precum Airbnb sau Booking, știi deja că prima impresie (și prima imagine – cea de listing, bineînțeles) contează cel mai mult. De ce să nu faci această primă impresie una memorabilă cu ajutorul fotografiilor profesionale?

Cu ajutorul fotografiilor imobiliare de calitate, vei observa o creștere semnificativă a ratei de rezervare. Oaspeții sunt mai dispuși să aleagă un loc care le inspiră încredere și oferă o privire detaliată asupra a ceea ce îi așteaptă, iar imaginile realizate profesional, luminoase, care arată apartamentul sau casa de închiriat în cea mai bună „versiune” a ei, reprezintă prima impresie pe care cel care se află în căutarea unei cazări pe Airbnb sau Booking și-o formează.

Fotografii pentru apartamente de închiriat în regim hotelierFotografii AirBNB Bucuresti Călin Stan

Contactează-mă acum pentru o ofertă:

phone0727.086.510

emailhello@calinstan.com

Călin Stan - Fotograf profesionistCălin Stan
Fotograf profesionist


5.0 Based on 44 reviews
powered by Google
Citește review-urile

Cum te ajută fotografiile de calitate să câștigi mai mult și să ai o rată de ocupare mai mare?

Statisticile Airbnb spun că:

 • proprietățile cu fotografii profesionale au cu 20% mai multe rezervări;
 • proprietățile cu fotografii profesionale percep un tarif cu 20% mai mare per noapte de cazare;
 • fotografiile unei proprietăți sunt în top 3 motive pentru care un oaspete va alege să rezerve (date Airbnb din 2021).

Fotografiile profesionale adaugă un plus de valoare proprietății, tu putând să percepi un tarif mai mare per noapte de cazare și să te bucuri, în același timp, de mai multe rezervări. Oaspeții petrec, în medie, doar câteva secunde atunci când văd proprietatea ta în multitudinea de rezultate returnate de căutarea lor. Așadar, fotografiile de calitate pot face diferența între a obține o rezervare și un apartament trecut cu vederea

Fotografie imobiliara BucureștiFotografii pentru apartamente de închiriat în regim hotelier

BONUS:

Ți-am pregătit lista cu cei mai importanți pași pe care să îi faci când pregătești apartamentul pentru fotografiere. Poți descărca lista în variantă PDF, pentru a o tipări și a bifa direct pe hârtie tot ce ai de făcut.

Folosind tehnici avansate de fotografiere, iluminare și postprocesare a imaginilor, te voi ajuta să pui în evidență proprietatea pe care o închiriezi, punând astfel accentul pe calitatea și caracteristicile locului dar și a serviciilor adiacente pe care le oferi (de la menaj până la experiența de check-in și comunicare).

Contactează-mă acum!

Foto AirBNB București Călin StanFoto AirBNB București Călin Stan

Ce spun clienții?

Până să ajungem să colaboram nu știam absolut nimic despre tine. Ți-am vizualizat proiectele și mi-am dat seama că pozele tale mă pot ajuta să-mi promovez apartamentul pe Airbnb. M-ai surprins cu punctualitatea, cu rapiditatea prin care ai surprins cele mai frumoase cadre ale apartamentului, iar recomandările și flexibilitatea ta au fost la fel de binevenite. Pozele au fost livrate mai repede decât mă așteptam, iar calitatea lor este la superlativ. Mulțumesc!
– Gabriel I. / Apartament Airbnb

Calin a fost foarte profesional, foarte prompt la comunicare, chiar ne-a făcut mare plăcere să îl cunoaștem și colaboram cu el la photo shootingul pentru aparthotelul nostru Nikoals Haus din Brașov. Ne ajutat enorm să avem un setup impresionant pentru vila noastră și ne să creștem gradul de ocupare din cauza creativității lui Calin. Îl recomand pe Calin de fiecare data!
– Nikolas Haus, Brașov

Un serviciu excelent și o fotografie foarte profesională. Am fost încântat să lucrez cu Călin și fotografiile au fost uimitoare. recomand cu siguranță!
– Dan C. /  Apartament Airbnb

Fotografii pentru apartamente de închiriat în regim hotelierFotografii pentru apartamente de închiriat în regim hotelier

În plus, pe lângă fotografiile de interior, te pot ajuta și cu:

 • fotografii de exterior realizate cu drona (dacă proprietatea poate fi pusă în evidență astfel);
 • realizarea unui tur virtual 360° al apartamentului sau al casei;
 • filmare și prezentare video a proprietății;
 • fotografii la apus/răsărit (în funcție de cum ne avantajează lumina cel mai mult)

Transformă vizualizările în rezervări și creează o prezență memorabilă pentru proprietatea ta. Contactează-mă astăzi pentru a discuta despre cum putem pune în evidenția unicitatea proprietății tale prin fotografii profesionale.

Contactează-mă acum!

Iată fotografii pe care le-am făcut pentru apartamente din București listate pe Airbnb și Booking:

Fotograf apartamente Airbnb BucurestiFoto AirBNB București Călin Stan

Cum decurge o ședință foto?

Iată care sunt pașii sau cum decurge colaborarea noastră pentru a realiza fotografiile apartamentului sau proprietății tale:

 • În primul rând, mă contactezi și îmi dai câteva detalii despre proiectul tău (ce tip de apartament/casă este, câte camere, în ce oraș se află); Cel mai bine ar fi să avem o primă discuție pe mail sau pe Whatsapp.
 • Îți voi comunica tariful pentru realizarea fotografiilor, numărul estimativ de fotografii pe care le vei primi după ședința foto și câteva variante de zile în care sunt disponibil și pot veni să facem fotografiile;
 • După ce stabilim împreună data ședinței foto, ne vedem în ziua și la ora stabilită pentru a face fotografiile. Mă aștept ca atunci când vin să facem fotografiile apartamentul să fie deja pregătit pentru a fi fotografiat. Bineînțeles, îți voi da idei și sfaturi pentru a pune în valoare spațiul, în funcție de ceea ce văd la fața locului.
 • În mod obișnuit, o astfel de ședință foto durează aproximativ 1 oră (pentru un apartament de 2-3 camere, de exemplu).
 • Vei primi fotografiile finale, prelucrate și retușate în maxim 24h de la fotografierea lor, printr-un link de transfer. Bineînțeles, după achitarea lor. 🙂

Fotografiere proiecte de design interiorFotograf apartamente Airbnb Bucuresti Fotograf apartamente Airbnb Bucuresti Fotograf apartamente Airbnb BucurestiFotografii pentru apartamente de închiriat în regim hotelier

De ce să apelezi la un fotograf profesionist?

Iată 5 motive pentru a apela la un fotograf profesionist care să îți fotografieze apartamentul:

 • Un fotograf profesionist – mai ales unul specializat în fotografie de interior, fotografie imobiliară – va știi să pună în valoarea proprietatea fotografiată, nu doar din punct de vedere tehnic cât și artistic.
 • Un fotograf profesionist utilizează tehnici avansate de iluminare și compoziție, care evidențiază caracteristicile unice și calitățile proprietății.
 • Un fotograf profesionist vă avea experiența necesară realizării de imagini de calitate pentru orice tipuri de spații și vă ști cum să se adapteze la diferite situații și condiții (inclusiv situații atipice de iluminare), asigurând astfel imagini de calitate, indiferent de circumstanțe.
 • Un fotograf profesionist va știi să îți ofere consiliere în vederea planificării ședinței foto și pregătirii apartamentului sau a proprietății pentru a obține cele mai frumoase fotografii.
 • Un fotograf profesionist vă fi capabil să aducă elemente de creativitate în fotografiile sale, oferind imagini unice și atractive, care se vor distinge în platformele Airbnb și Booking și vor genera mai multe rezervări.

Fotografii pentru apartamente de închiriat în regim hotelierFotografii pentru apartamente de închiriat în regim hotelierFotografii pentru apartamente de închiriat în regim hotelier

Experiența mea în fotografie

15

Ani de experiență în fotografie

730

Proiecte foto realizate

860.000

De fotografii

130+

Tururi virtuale 360º realizate până acum

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă acum!

Fotografii pentru apartamente de închiriat în regim hotelierFotografii pentru apartamente de închiriat în regim hotelierFoto AirBNB Bucuresti Foto AirBNB Bucuresti

Cât costă un set de fotografii pentru un apartament în regim hotelier?

Tariful depinde de mărimea apartamentului sau proprietății și de numărul de imagini finale, retușate și prelucrate pe care le vei primi în urma ședinței foto. Ca punct de pornire, iată mai jos câteva repere.

Fotografii pentru hoteluri, pensiuni, domeniul HORECA

 • Tariful pentru un set de 20 de fotografii finale, prelucrate, pentru un apartament de tip studio sau 2 camere, fotografiat pentru închiriere pe Airbnb, în București este de 750LEI;
 • Durata undei astfel de ședințe foto este de aproximativ 1 oră;
 • Pentru proprietăți mai mari (cu mai multe camere) va exista un cost suplimentar pentru mai multe fotografii livrate;
 • Pentru case / vile, tariful începe de la 1500 LEI / locație, tarif care include și realizarea imaginilor de exterior;
 • Numărul de fotografii pe care le vei primi depinde de dimensiunea locației, numărul de camere pe care le vom fotografia, spații și servicii fotografiate etc;
 • Tariful include editarea profesională fotografiilor, conform standardelor în fotografia de arhitectură și HORECA;
 • Livrarea fotografiilor se va face în maxim 24h din momentul fotografierii, în două formate: la rezoluție mare dar și redimensionate la rezoluția recomandată de Airbnb pentru încărcarea fotografiilor direct în platformă;
 • Tariful de mai sus se aplică pentru apartamente aflate în București. Pentru locații din țară veți primi o ofertă personalizată, după o discuție în prealabil despre mărimea locației, numărul de camere diferite fotografiate și care va include și costurile de deplasare de transport.
 • Putem face atât fotografii de interior/exterior cât și tururi virtuale 360 ale locației cât și prezentări video cu secvențe înregistrate în interior (cu cameră 4K mobilă) și exterior, inclusiv cu o dronă de ultimă generație.

Tarifele de mai sus sunt orientative, NU includ TVA și sunt valabile pentru apartamentele pe care le fotografiez în București.

Contactează-mă acum!

Fotografii pentru apartamente de închiriat în regim hotelierFotografii pentru apartamente de închiriat în regim hotelier

Ce mai aștepți? Fă-ți un upgrade la listarea ta de pe Airbnb cu fotografii de calitate! Hai să discutăm!

Arătând fotografii de calitate, arăți că îți pui în valoare proprietatea și că ești dedicat oferirii unei experiențe de închiriere pe care oaspeții tăi să și-o amintească cu plăcere și – de ce nu – să recomande proprietatea ta prin recenzii favorabile.

Chiar și cele mai mici detalii, surprinse cu atenție, vor demonstra că locuința ta este aleasă cu grijă și că merită atenția și aprecierea celor care o închiriază.

Contactează-mă azi pentru a pune în cea mai potrivită lumină proprietatea ta, prin fotografii de calitate.

0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Călin Stan - Fotograf profesionistCălin Stan
Fotograf profesionist


5.0 Based on 44 reviews
powered by Google
Citește review-urile