Tablouri foto cu poveste. Tablouri personalizate, în ediții limitate.

Vrei un tablou original, personalizat, la tine în cameră sau în birou? Colecția mea de tablouri foto fine-art îți stă la dispoziție. Pentru tine sau cadou pentru prietenii tăi, pentru casa sau biroul tău.

Ca fotograf știu foarte bine ce înseamnă o fotografie de calitate. O imagine, color sau alb-negru este ca o poveste. Ea se naște în „imaginația” fotografului, este apoi înregistrată și „developata” electronic, dar este cel mai bine pusă în valoare în print, pe hârtie foto specială și așezată pe perete, acolo unde va transmite povestea mai departe, în fiecare zi.

Pentru că vreau să ofer cea mai înaltă calitate printurilor mele, toate printurile și tablourile pe care le ofer sunt realizate de mine, de la captura imaginii la print și înrămare. Îți pot oferi:

  • Tablouri în ediții limitate de 20 de exemplare, printuri fine-art limited edition, cu fotografii tipărite pe hârtie foto de cea mai înaltă calitate (270g/m² Satin), cu imprimantă foto profesională și cerneală pigment (Epson SureColor P600 și cerneală Epson Ultra Chrome HD). Printurile au o rezistență garantată în timp de cel puțin 60 de ani (rezistentă extrem de ridicată la UV și umezeală). Sunt semnate, certificate și numerotate de mine.
  • Tablouri de serie, serii open, cu fotografii tipărite pe hârtie foto de cea mai înaltă calitate, imprimate cu o imprimantă Epson Pro Foto cu cerneală DYE, printuri semnate și datate de mine.

Folosesc doar hârtie foto de cea mai înaltă calitate (luster, satin, raster sau metalică), aleasă special pentru fiecare tip de fotografie în parte. Ramele propuse de mine sunt din aluminiu (negre, fără sticlă), asamblate manual intr-un atelier din București, cu passpartout alb (5cm lățime, grosime 2mm și tăietură la 45º în zona ferestrei de expunere), cu materiale provenite la un producător american consacrat de rame. Dimensiunile uzuale sunt cele din fotografia din dreapta dar, la cerere, pot face și alte dimensiuni personalizate și cu alte tipuri de rame.

Așadar, hai să punem un tablou unic în casa sau biroul tău. Contactează-mă pentru detalii.

Dimensiuni tablouriTablouri by Calin Stan
Tablouri foto Calin Stan
Colaj Tablouri Calin Stan
Tablouri foto Calin Stan