Fotograf imobiliare

Servicii foto profesionale de la un fotograf cu peste 15 ani de experiență

Sunt fotograf profesionist, specializat în servicii foto și video pentru companii. De la hoteluri, pensiuni și restaurante și până la domeniul industrial, toate pot beneficia de serviciile mele foto. M-am specializat în fotografie imobiliară și fotografii pentru hoteluri și restaurante, dar te pot ajuta, cu drag și cu alte servicii foto, precum fotografii culinarefotografii industriale și tururi virtuale 360º.

Te invit să explorezi portofoliul meu de fotografie și servicii foto profesionale și să descoperi cele mai recente proiecte în care am fost implicat. Mai multe detalii despre mine găsești aici, iar eu îți stau cu drag la dispoziție pentru a da o nouă imagine proiectului sau companiei tale.

Contactează-mă acum pentru o ofertă:

phone0727.086.510

emailhello@calinstan.com

Călin Stan - Fotograf profesionistCălin Stan
Fotograf profesionist


5.0 Based on 44 reviews
powered by Google
Citește review-urile

Servicii foto și video

Fotografii hoteluri și restaurante - Calin Stan

Fotografii pentru hoteluri și restaurante 

Fotografii de interior și exterior pentru hoteluri și restaurante. Fotografii de produs pentru preparatele servite în meniul restaurantelor.

Tururi Virtuale 360

Tururi virtuale 360°

Tururi virtuale 360° interactive pentru locația ta. Tururi virtuale 3D cu imagini de la sol și din aer, de interior și exterior.

Fotografie imobiliara Calin Stan

Fotografie imobiliară

Fotografii pentru domeniul imobiliar. Fotografii de interior și exterior pentru apartamente, case, vile și proiecte imobiliare, pentru vânzare sau închiriere. Fotografii pentru AirBNB și Booking.

Fotografii office și spații de birouri

Fotografii office & spații de retail

Fotografii profesionale pentru spații de birouri, office și spații de retail. Fotografii de interior și exterior pentru magazine, clădiri de birouri, mall-uri și alte spații comerciale.

Fotografie culinara Calin Stan

Fotografie culinară

Fotografie de produs culinară pentru localuri, restaurante și firme de catering. Fotografii care crează poftă și te ajută să vinzi mai mult.

Fotografii pentru pensiuni și cabane turistice

Fotografii pentru pensiuni și cabane

Fotografii profesionale pentru pensiuni și cabane turistice. Tururi virtuale 360, filmări cu drona și clipuri de prezentare, conținut pentru social media etc.

Fotografie industriala și de santier

Fotografie industrială și de șantier

Activitatea companiei tale prezentată profesional. Fotografii cu oameni la lucru sau fotografii de produs în mediul industrial. Fotografii de șantier, fotografii cu activitatea companiei.

Fotografii regim hotelier AirBNB Booking

Fotografii pentru regim hotelier AirBnb și Booking

Fotografii profesionale pentru listarea pe AirBNB și Booking a apartamentelor și proprietăților oferite spre închiriere pe termen scurt sau mediu, în regim hotelier.

Fotografie de arhitectură și design interior

Fotografie de arhitectură și de design interior

Fotografii profesionale de arhitectură și design interior, fotografii pentru portofoliile birourilor de design interior. Fotografii profesionale care pun în evidență spațiul, elementele de design și decor interior.

Video: Filmari si clipuri de prezentare

Filmări și clipuri de prezentare

Pe Instagram, Facebook, site sau în magazinele virtuale, videoclipurile prind cel mai bine, au cel mai mare impact și reach. Ține pasul și prezintă-ți compania, produsul, hotelul sau restaurantul într-o formă modernă cu ajutorul unor clipuri de prezentare!

Fotografie de produs

Fotografie de produs

De la camere de hotel, apartamente de închiriat și până la mâncarea servită într-un restaurant, tot ce „se vinde” este un „produs” care trebuie să beneficieze de imagini profesionale, care să îl pună în valoare.

Contactează-mă acum pentru o ofertă!

Ce spun clienții despre serviciile mele foto

A fost o plăcere să lucrez cu Călin, este un profesionist și a livrat pozele într-un timp foarte scurt. Îl recomand.
– Cristiana A. / IKEA

Profesionalism, seriozitate și multa dedicare. Suntem foarte mulțumiți de imagini și filmări, de cum a intuit potențialul clădirilor! Recomandăm cu drag!
– Cecilia M. / MOVI Construct

Seriozitate, promptitudine, înalt profesionalism dovedit în toate etapele proiectelor, Călin este cu siguranța alegerea potrivită. Un fotograf excelent. Mulțumesc!
– Dana P. /  SALROM

Casa Timiș - Foto Călin Stan / Iunie 2023

Cu cine am lucrat:

De-a lungul timpului am lucrat pentru clienți din diferite domenii: agenții de publicitate, agenții de turism, magazine online și offline, hoteluri și restaurante dar și reprezentanți locali ai unor producători auto, companii din domeniul mobilei sau producători de echipamente foto/video.

Iată câțiva dintre ei:

Happy Clients 2024

Contactează-mă acum pentru o ofertă!

Cu ce servicii foto te pot ajuta?

În portofoliul meu vei găsi toate tipurile de fotografie pe care le-am amintit mai sus și, mai pe larg, te pot ajuta cu următoarele servicii foto-video:

  • fotografie HORECA, pentru hoteluri, pensiuni, reședințe private (inclusiv închiriere în regim hotelier AirBNB / Booking etc) și fotografii culinare pentru meniul restaurantelor;
  • fotografie culinară de produs (food & drink, inclusiv plating) pentru restaurante, hoteluri, baruri, unități de alimentație, magazine, firme de catering;
  • fotografie de design interior și de arhitectură, pentru birouri de arhitectură, arhitecți și designeri de interior;
  • fotografie imobiliară pentru dezvoltatori, agenți imobiliari, clădiri de birouri, agenții imobiliare, proiecte imobiliare dar și pentru persoane fizice care doresc să vândă sau să închirieze un apartament, o castă sau un imobil;
  • fotografie office & retail pentru clădiri corporate, spații de birouri și magazine;
  • fotografie industrială, procese de producție, oameni la lucru, fotografie de interior / exterior (inclusiv fotografie aeriană) pentru prezentări de companii, cataloage, participări la expoziții, advertoriale, calendare, campanii de marketing, rapoarte anuale etc;
  • tururi virtuale 360° pentru domeniul imobiliar, hoteluri, pensiuni, restaurante, spații de evenimente, cluburi, saloane și altele;
  • fotografii și filmări aeriene și clipuri de prezentare, cu filmări de la sol și din aer, despre care găsești detalii pe site-ul meu dedicat: Filmări aeriene  – TheDrone.ro;

Contactează-mă pentru o ofertă!

De ce să apelezi la serviciile mele foto video?

Sunt un fotograf profesionist cu o experiență de peste 15 ani în oferirea de servicii foto și video. În tot acest timp m-am specializat în servicii foto pentru hoteluri, pensiuni și restaurante – așadar fotografii de interior (fotografie imobiliară și de arhitectură) dar și fotografii de produs pentru meniul restaurantelor. Însă, periodic am proiecte foto și în alte domenii, cum ar fi fotografii pentru domeniul industrial și agricol, fotografii și filmări aeriene cu drone de ultimă generație.

Folosesc tehnici moderne de fotografiere și post-procesare pentru a crea imagini de calitate superioară și unice pentru clienții mei. Mă adaptez ușor la nevoile și dorințele fiecărui client în parte și ofer servicii personalizate pentru a se potrivi nevoilor tale.

Lucrez cu clienți din domenii diverse, de la companii mari la afaceri locale și sunt întotdeauna dispus să colaborez pentru a crea cele mai bune rezultate posibile. Eu mă aflu în București dar mă deplasez oriunde sunt necesare serviciile mele foto.

Dacă ai nevoie de fotografii profesionale pentru a prezenta produsele sau serviciile companiei tale, sau pentru a crea o imagine de brand unică, contactează-mă acum și hai să stabilim, împreună, detaliile următorului nostru proiect foto sau video!

Contactează-mă pentru o ofertă!

Fotografii din arhiva personală

Fotografii din arhiva personală, care pot fi achiziționate direct de la mine sau de la agențiile de stock photos cu care colaborez. Am peste 8.000 de imagini profesionale, de mare rezoluție, din România dar și din locuri și destinații internaționale (din 25 de țări), din Anglia până în Egipt sau Japonia.