Călin-Andrei Stan: servicii foto profesionale corporate, de produs si de eveniment

Dacă ai nevoie de fotografii la evenimente corporate, fotografii sau filmări aeriene, fotografii de produs pentru un magazin online sau offline, filme de prezentare, fotografii imobiliare, fotografii culinare pentru restaurantul pe care îl administrezi sau imagini pentru promovarea unor destinații turstice, ai ajuns unde trebuie!

Cu o experiență de peste 13 ani in servicii foto corporate și de produs, am dezvoltat cel mai mare site dedicat fotografilor din România – ClubulFoto.com, iar acum câțiva ani am lansat TheDrone.ro – un serviciu de filmări și fotografii aeriene profesionale.

Te invit să explorezi portofoliul meu de fotografie și să descoperi cele mai recente proiecte speciale în care am fost implicat. Mai multe detalii despre mine găsești aici, iar eu iți stau cu drag la dispoziție pentru a da o nouă imagine proiectului sau companiei tale.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată:

Tel: 0727.086.510   –   Email: hello@calinstan.com

Studioul meu este în București, dar mă deplasez oriunde în țară pentru proiecte foto-video.

Servicii foto: portofoliu

Ce spun clienții:

“Calin Stan face parte din echipa de colaboratori ai proiectelor noastre inca din 2015. A redat pentru noi in imagini de la conferinte de presa, atmosfera de festival a Saptamanii Haferland, dar si evenimente caritabile pline de emotie. Calin impartaseste dragostea noastra pentru Transilvania, pentru satele sasesti si bisericile fortificate si reuseste de fiecare data sa redea in fotografiile sale farmecul acestor locuri si frumusetea oamenilor”OliviaProject Manager, Fundatia Michael Schmidt

Cu cine am lucrat:

De-a lungul timpului am lucrat pentru clienți din diferite domenii: agenții de publicitate, agenții de turism, magazine online și offline, hoteluri și restaurante dar și reprezentanți locali ai unor producători auto, companii din domeniul mobilei sau producători de echipamente foto/video.

Iată câțiva dintre ei:

Servicii Foto Corporate si de Eveniment. Cu cine am lucrat pana acum.

Cu ce te pot ajuta?

În portofoliul meu vei găsi toate tipurile de fotografie pe care le-am amintit mai sus și, mai pe larg, te pot ajuta cu următoarele servicii foto-video:

  • fotografie comercială, de produs pentru magazine și producători
  • fotografie imobiliară, pentru dezvoltatori, brockeri, apartamente AirBNB & Booking, pentru clădiri de birouri etc
  • fotografie corporate, office și industrială pentru companii si IMM
  • fotografie culinara (food & drinks) pentru restaurante, hoteluri, baruri, unități de alimentație, magazine, firme de catering
  • fotografii și filmări aeriene – cel mai nou serviciu pe care l-am lansat – Filmări aeriene  – TheDrone.ro
  • fotografii auto, pentru branduri auto, importatori și distribuitori
  • fotografie de eveniment (corporate), fotografii în cadrul evenimentelor organizate de companii (conferințe, lansări de produse, etc)
  • fotografie de călătorie, peisaj și turistică pentru agenții de turism, reviste, tur-operatori, companii aeriene etc
  • fotografie documentară, evenimente, reportaje și alte proiecte speciale

Hai și tu la bord! Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!

Hai să ne cunoaștem! Poți urmări activitatea mea foto și aici:

Iar fotografiile mele le găsești și aici:

Află mai multe din prezentarea serviciilor mele foto-video (PDF)