Portofoliu clienti

Călin-Andrei Stan: servicii foto profesionale corporate, de produs și de eveniment

Servicii foto profesionale, de la un fotograf cu 14 ani de experiență. Ai nevoie de fotografii la evenimente corporate, filmări aeriene și clipuri de prezentare, fotografii imobiliare sau culinare? Ai ajuns unde trebuie! Sunt Călin și sunt fotograf profesionist specializat în servicii foto pentru companii.

Te invit să explorezi portofoliul meu de fotografie și servicii foto profesionale și să descoperi cele mai recente proiecte speciale în care am fost implicat. Mai multe detalii despre mine găsești aici, iar eu iți stau cu drag la dispoziție pentru a da o nouă imagine proiectului sau companiei tale. Era să uit! Acum trei ani am lansat TheDrone.ro – un serviciu de filmări și fotografii aeriene profesionale – pentru a aduce un plus de valoare clipurilor video și filmelor de prezentare pe care le fac. Poate arunci o privire și acolo!

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată:

Tel: 0727.086.510   –   Email: hello@calinstan.com

Studioul meu este în București, dar mă deplasez oriunde în țară pentru proiecte foto-video. Cât costă serviciile mele foto-video? Iată o listă de prețuri (orientativă).

Servicii foto - Portofoliu

Ce spun clienții:

“Calin Stan face parte din echipa de colaboratori ai proiectelor noastre inca din 2015. A redat pentru noi in imagini de la conferinte de presa, atmosfera de festival a Saptamanii Haferland, dar si evenimente caritabile pline de emotie. Calin impartaseste dragostea noastra pentru Transilvania, pentru satele sasesti si bisericile fortificate si reuseste de fiecare data sa redea in fotografiile sale farmecul acestor locuri si frumusetea oamenilor”OliviaProject Manager, Fundatia Michael Schmidt

Cu cine am lucrat:

De-a lungul timpului am lucrat pentru clienți din diferite domenii: agenții de publicitate, agenții de turism, magazine online și offline, hoteluri și restaurante dar și reprezentanți locali ai unor producători auto, companii din domeniul mobilei sau producători de echipamente foto/video.

Iată câțiva dintre ei:

Portofoliu clienti

Cu ce te pot ajuta?

În portofoliul meu vei găsi toate tipurile de fotografie pe care le-am amintit mai sus și, mai pe larg, te pot ajuta cu următoarele servicii foto-video:

  • fotografie comercială, de produs pentru magazine și producători
  • fotografie de eveniment (corporate), fotografii în cadrul evenimentelor organizate de companii (conferințe, lansări de produse, etc) și portrete corporate
  • fotografii și filmări aeriene – despre care găsești detalii pe siteul meu dedicat: Filmări aeriene  – TheDrone.ro
  • fotografie imobiliară, pentru dezvoltatori, brockeri, hoteluri, pensiuni, clădiri de birouri, dar și pentru reședinte private (inclusiv AirBNB / Booking, închirieri în regim hotelier etc)
  • fotografie culinara (food & drinks) pentru restaurante, hoteluri, baruri, unități de alimentație, magazine, firme de catering
  • fotografii auto, pentru branduri auto, importatori și distribuitori
  • fotografie de călătorie, peisaj și turistică pentru agenții de turism, reviste, tur-operatori, companii aeriene etc
  • fotografie documentară, evenimente, reportaje și alte proiecte speciale

Hai și tu la bord! Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!

Hai să ne cunoaștem! Poți urmări activitatea mea foto și aici:

Iar fotografiile mele le găsești și aici:

Află mai multe din prezentarea serviciilor mele foto-video (PDF)