Fotografii de produs, fotografii comerciale și de advertising

Produsele companiei tale trebuie prezentate impecabil clientului final pentru a-l face pe acesta să te aleagă pe tine, nu? Aici intervin eu, cu serviciile de fotografie de produs. Produsele tale pot fi fotografiate în locație – la sediul tău, într-un mediu ambiental (într-un spațiu office, în showroom, în locul de instalare la client etc), sau în studio. Fac fotografie de produs pentru producători, distribuitori, magazine online și offline dar și fotografii de prezentare și alte imagini corporate / de brand, pentru cataloage, albume, prezentări și campanii de PR. Totodată fac fotografie culinară, pentru restaurante, hoteluri, pensiuni sau servicii de delivery și fotografie industrială care cuprinde, pe lângă produse și unitățile de producție și mediul în care se află, interioare și exterioare (fotografie de arhitectură) și mijloace fixe și mobile. În plus, putem face fotografii 360º (fotografii interactive – vezi mai jos un exemplu), pentru un plus de senzație în prezentarea produselor tale online.

Ce îți pot oferi? Fotografii profesionale de produs (în locație), fotografii cu alimente (fotografii culinare), fotografii de produs în mediul industrial, fotografii cu oameni la lucru, cu procesul de producție etc. Iată, mai jos, câteva exemple, apoi contactează-mă pentru a discuta detaliile proiectului tău.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Fotografii de advertising, în studio sau în locație

Fotografie de produs Calin StanFotografii sticle vin - Fotografie de produs

Fotografii cu alimente, fotografii culinare – Vezi aici mai multe imagini

Fotografie de produs - culinar / Călin Stan Fotografii mancare Fotografie culinară restaurante - Călin Stan

Fotografie de produs: mobilier și fotografii cu produse amplasate în mediul ambiental (în showroom, la birou, acasă la clienți etc)

Fotografie mobilierFotografii profesionale office de interior și exteriorFotografii spatii de birouri, fotografie officeFotografie de produs - mobilier de bucătărie / Călin Stan Mobilier bucatarie Calin Stan

Fotografie de produs în mediul industrial – Vezi mai multe imagini

Fotografie de produs în mediul industrial

Fotografie de produs în mediul industrial

Fotografie Industriala - Calin StanFotografie de produs in locatieFotografie de advertising in studio

Fotografie de advertising și imagini compuse (fotografiere în studio + grafică / fundaluri custom)

Fotografie de advertising în studio

Fotografie de advertising / Călin Stan

Fotografie de produs (în studio) și grafică

Fotografii 360º interactive

Fotografii 360º, interactive, pentru produse de mici și mari dimensiuni. Fotografii 360 făcute în studio sau la sediul clientului, inclusiv pentru produse de mari dimensiuni.

Trage cu mouse-ul / degetul pe ecran pentru a roti produsul.

Cât costă fotografiile de produs?

Tariful pentru fotografii de produs depinde de complexitatea ședinței foto pe care o organizăm, dacă fotografiem produsul / produsele într-o locație dată sau în studio, depinde de numărul de produse fotografiate, de numărul de fotografii finale livrate per produs, de nivelul de editare al imaginilor necesar și alte aspecte pe care le vom discuta, punctual, când vom vorbi despre produsele tale.

Însă, ca punct de pornire, e bine să știi că o ședință foto de produs organizată în locația ta începe de la 1500 LEI pentru 4h de fotografiat în locație sau 2500 LEI pentru o ședință foto de o zi, adică maxim 8h de fotografiat.

Pentru fotografierea produselor în studio se aplică un tarif per produs, pe care îl vei afla în urma unei discuții pe care o să o avem despre produsele tale și necesarul de imagini.

E bine să știi și că NU fac fotografii pentru un singur produs în studio (în speță, fotografii pentru Amazon), ci doar comenzi ce includ mai multe produse fotografiate. Dar, chiar dacă eu nu fac fotografii pentru Amazon, îți pot recomanda cu mare drag un coleg fotograf profesionist care te poate ajuta și cu acest tip de imagini.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată