Fotografii de produs, fotografii culinare, fotografii de locație – hoteluri, pensiuni, AirBNB

Produsele tale trebuie prezentate impecabil clientului final pentru a-l face pe acesta să te aleagă pe tine, nu? Aici intervin eu, cu serviciile de fotografie de produs. Orice „este de vânzare” (sau de închiriat) este un produs și are nevoie de fotografii. De la camere de hotel, apartamente de închiriat și până la mâncarea servită într-un restaurant, toate trebuie să beneficieze de imagini profesionale, care să le pună în valoare.

Contactează-mă acum pentru ofertă!

Fotografie de produs Călin Stan

Fotografie de produs – fotografie culinară

Produsele tale pot fi fotografiate în locație – la sediul tău, într-un mediu ambiental (într-un spațiu office, în showroom, în locul de instalare la client etc), sau în studio. Fac fotografie de produs pentru producători, distribuitori, magazine online și offline dar și fotografii de prezentare și alte imagini corporate / de brand, pentru cataloage, albume, prezentări și campanii de PR. Totodată fac fotografie culinară, pentru restaurante, fotografii pentru hoteluri și pensiuni  și fotografie industrială care cuprinde, pe lângă produse și unitățile de producție și mediul în care se află, interioare și exterioare (fotografie de arhitectură) și mijloace fixe și mobile.

Resort Casa Timiș - foto Călin Stan

Fotografie de produs – camere de hotel

Ce îți pot oferi? Fotografii profesionale de produs (în locație), fotografii cu alimente (fotografii culinare), fotografii de produs în mediul industrial, fotografii cu oameni la lucru, cu procesul de producție etc. Iată, mai jos, câteva exemple, apoi contactează-mă pentru a discuta detaliile proiectului tău.

Contactează-mă acum pentru o ofertă:

phone0727.086.510
emailhello@calinstan.com

Călin Stan - Fotograf profesionistCălin Stan
Fotograf profesionist


5.0 Based on 44 reviews
powered by Google
Citește review-urile

Happy clients

clienti culinar

Fotografii de produs: fotografii culinare

Vezi aici mai multe imaginiFotografie culinara meniu restaurant Fotografie culinara restaurant Bucuresti

Fotografii culinare Calif Iancului

Fotografie culinară restaurante - Călin Stan

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Ce servicii foto îți pot oferi?

Orice produs care este de vânzare are nevoie de fotografii. Iată cu ce te pot ajuta, pe scurt:

  • fotografii pentru vânzarea sau închirierea unui apartament, duplex sau a unei case / vile;
  • fotografii pentru listarea unui apartament sau a unei proprietăți în AirBNB și Booking pentru închiriere în regim hotelier;
  • fotografii pentru promovarea proiectelor imobiliare, imagini pentru dezvoltatori;
  • fotografii de interior și exterior pentru hoteluri, pensiuni și restaurante
  • fotografii cu mâncare, pentru produsele restaurantelor
  • fotografii și clipuri de prezentare pentru spații de birouri și retail;
  • fotografii pentru domeniul industrial și agricol; produse în mediul industrial, procese de producție și altele;
  • filmări și clipuri video de prezentare, cu imagini de la sol de interior și exterior dar și filmări realizate cu drona;
  • tururi virtuale 360º interactive;

Și, nu uita…

Orice este de vânzare are nevoie de fotografii de calitate.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografii de produs: camere de hotel, pensiuni și apartamente de închiriat pe AirBNB

Fotografii pentru hoteluri, pensiuni și restaurante

Hotel Prestige Plaza SuceavaStock Estate Moieciu Mace RestaurantBungalouri Casa Timiș - foto Călin StanRazelm Luxury Resort - foto Călin Stan

 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografii de produs pentru magazine: în studio sau la tine în locație

Fotografie de produs Calin Stan Fotografii sticle vin - Fotografie de produsFotografie de advertising / Călin Stan

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Ce spun clienții?

Am colaborat cu Călin în două proiecte business – un târg HORECA și un proiect de amenajare. Călin este punctual și profesionist, a surprins ceea ce am dorit să scoatem în evidență în ambele situații. Am apreciat faptul că nu a intrat în încăpere să înceapă să fotografieze doar pentru a încheia mai repede, ci a făcut și adaptările în funcție de decor și a sugerat ce am putea schimba pe loc, pentru un cadru reușit.
– Cristiana D. / IKEA Romania

Seriozitate, promptitudine, înalt profesionalism dovedit în toate etapele proiectelor, Călin este cu siguranța alegerea potrivită. Un fotograf excelent. Mulțumesc!
– Dana P. /  Salrom

Am colaborat cu Călin pe mai multe proiecte, atât foto cât și video și de fiecare dată am fost surprins de propunerile lui creative. Pe scurt, un adevărat profesionist!
– Ștefan M. / Conadi Development

Fotografii de produs: mobilier și fotografii cu produse amplasate în mediul ambiental, în showroom, la birou, acasă la clienți etc

Fotografie mobilierFotografii profesionale office de interior și exteriorFotografii spatii de birouri, fotografie officeFotografie de produs - mobilier de bucătărie / Călin Stan

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Experiența mea în fotografie

15+

Ani de experiență în fotografie

750+

Proiecte foto realizate

≈860.000

De fotografii

140+

Tururi virtuale 360º realizate până acum

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografii de produs în mediul industrial

Fotografie industrială

Fotografie de produs în mediul industrial

Fotografie de produs în mediul industrial

Ce înseamnă fotografii de produs?

Fotografia de produs este un tip de fotografie care se concentrează pe fotografierea de produse sau bunuri pentru scopuri de marketing sau publicitate. Acestea pot fi produse fizice sau digital, cum ar fi bunuri de consum, bunuri de lux, bunuri de larg consum, produse alimentare, articole de îmbrăcăminte sau electrocasnice.

Fotografia de produs se concentrează pe a prezenta produsele într-o manieră atractivă și atrăgătoare, în scopul de a atrage cumpărătorii și de a crește vânzările. Fotograful de produs trebuie aibă abilități tehnice și artistice, cum ar fi cunoștințe despre lumini, compoziție și culoare pentru a crea imagini care atragă atenția și prezinte produsele într-o maniera profesionala și atractiva.

Fotografiile de produs sunt folosite în diverse medii, cum ar fi website-uri, cataloguri, afișe publicitare sau alte materiale de marketing, și pot fi realizate atât în studioul fotografic cât și în locații exterioare sau în contextul unor scene sau situații specifice.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografie Industriala - Calin StanFotografie de produs in locatie

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Cât costă fotografiile de produs?

Tariful pentru fotografii de produs depinde de tipul și complexitatea ședinței foto pe care o organizăm, dacă fotografiem produsele într-o locație dată sau în studio, depinde de numărul de produse fotografiate, de numărul de fotografii finale livrate per produs, de nivelul de editare al imaginilor necesar și alte aspecte pe care le vom discuta, punctual, când vom vorbi despre ceea ce avem de fotografiat.

Ca punct de pornire, am pregătit o listă de tarife pentru majoritatea categoriilor de servicii de fotografie de produs. E bine să știi că o ședință foto de produs organizată în locația ta – dacă vorbim, de exemplu, despre o ședință de fotografie culinară pentru un restaurant începe de la 1900 LEI + TVA pentru 3h de fotografiat în locație (cu maxim 50 de fotografii finale livrate), iar dacă discutăm de 1 zi de fotografiat, tariful începe de la 3500 LEI + TVA pentru o ședință foto de o zi întreagă.

Pentru fotografierea produselor în studio se aplică un tarif per ședință foto (nu per produs), pe care îl vei afla în urma unei discuții pe care o să o avem despre produsele tale și necesarul de imagini.

E bine să știi și că NU fac fotografii pentru un singur produs în studio (în speță, fotografii ”pentru Amazon”), ci doar comenzi ce includ mai multe produse fotografiate. Dar, chiar dacă eu nu fac fotografii pentru Amazon, îți pot recomanda cu mare drag un coleg fotograf profesionist care te poate ajuta și cu acest tip de imagini.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Restaurant Rotonda Casa Timiș

De ce să apelezi la serviciile mele de fotografie de produs?

Sunt un fotograf profesionist cu o experiență de peste 15 ani în domeniul fotografiei de produs. Sunt specializat în servicii foto pentru hoteluri, pensiuni și restaurante dar și în fotografie imobiliară și de arhitectură și fotografie industrială.

Folosesc tehnologii moderne și tehnici avansate de iluminare și compoziție pentru a crea imagini și videoclipuri care să evidențieze calitățile și caracteristicile unice ale produselor și serviciilor tale, făcându-le să pară atractive și de calitate. Mă adaptez la nevoile și dorințele fiecărui client în parte și ofer servicii personalizate pentru a se potrivi nevoilor tale.

Îmi place să lucrez cu clienți din domenii diverse, de la companii mari la afaceri locale și sunt întotdeauna dispus să colaborez pentru a crea cele mai bune rezultate posibile.

Dacă ai nevoie de fotografii profesionale pentru a prezenta produsele sau serviciile companiei tale sau pentru a crea o imagine de marca unică, nu ezita să mă contactezi. Sunt convins că putem colabora pentru a crea imagini care să atragă atenția și să te diferențieze de competiție.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată