Calin Stan

Călin Stan

Contact Călin Stan – Fotograf profesionist

Tel: 0727.086.510

Email: hello@calinstan.com

Sunt fotograf profesionist și am o experiență de peste 15 ani în domeniul foto și video. Hai să discutăm mai multe detalii despre următorul nostru proiect foto și/sau video. Folosește datele de contact de mai sus și oferă-mi cât mai multe detalii despre ce ai nevoie să fotografiezi. Îți recomand să mă contactezi mai întâi pe email, pentru că este cea mai bună variantă pentru a-ți răspunde atunci când am timp pentru a analiza proiectul tău (și când nu sunt într-o ședință foto). În cazuri urgente, mă poți contacta și telefonic. Eu mă aflu în București, dar mă deplasez oriunde în țară pentru proiecte foto.

My photography services website in English

Mă găsești și aici:

Facebook Contact Călin Stan
Instagram Contact Călin Stan
Linkedin Contact Călin Stan
Youtube Contact Călin Stan

Fotografii de stock:

Pe lângă fotografiile tailor-made pe care le fac pentru proiectele clienților mei, fotografiez și vând și imagini generale, de stock. Le poți achiziționa direct de la mine – am o arhivă cu peste 7000 de imagini la care îți pot da acces, sau de la toate marile agenții internaționale de stock photography:

Disclaimer:

Toate fotografiile prezentate pe acest site sunt proprietatea mea, Călin-Andrei Stan și nu pot fi utilizate sau republicate fără acordul meu scris. Pentru orice colaborare sau utilizare a fotografiilor mele, am rugămintea să mă contactezi în prealabil!