Fotografii profesionale de interior și exterior pentru clădiri de birouri, spații de retail, mall-uri și depozite logistice

Ai nevoie de imagini din toate ramurile activității companiei tale. Inclusiv fotografii office, corporate, cu spațiul de birouri, spațiul de retail, sau clădirea în care îți desfășori activitatea.

Fotografii office și clădiri de birouri - Călin StanOffice building photography by Calin StanFotografii office

Contactează-mă acum pentru ofertă!

Astfel îți poți prezenta compania actualilor și viitorilor clienți, furnizorilor – poate și angajaților viitori – într-o formă profesională, de calitate, prin imagini business profesionale. Sunt fotograf specializat în fotografie de arhitectură și fotografie de interior și te pot ajuta cu realizarea profesională a fotografiilor office de interior și exterior – inclusiv imagini aeriene, de mare rezoluție, pentru clădirea de birouri în care ai sediul sau pe care o reprezinți. Serviciile foto includ: fotografii de interior, exterior și fotografii aeriene, tururi virtuale 360 interactive, filmări și clipuri de prezentare.

Fotografie office cladiri fotografie aeriana

Organizezi o petrecere corporate, un team-building sau un eveniment pentru firma ta? Te pot ajuta cu realizarea fotografiilor de eveniment.

Contactează-mă acum pentru o ofertă:

phone0727.086.510

emailhello@calinstan.com

Călin Stan - Fotograf profesionistCălin Stan
Fotograf profesionist


5.0 Based on 44 reviews
powered by Google
Citește review-urile

Happy clients

Logos clienti office 2024

Fotografii cu clădirea Cardinal Offices, Craiova Fotografii pentru Hala Laminor București Fotografii pentru Hala Laminor București Fotografii pentru Hala Laminor BucureștiFotografii Office și RetailFotografii magazine retailFotografii office și clădiri de birouri - Călin Stan

Ce servicii foto îți pot oferi?

Ca fotograf specializat în fotografie imobiliară și de arhitectură te pot ajuta cu următoarele servicii foto și video pentru spații de retail și office:

 • fotografii de interior și exterior pentru spații și clădiri de birouri, mall-uri, magazine;
 • fotografii de interior și exterior pentru depozite logistice;
 • fotografii din timpul construcției, fotografii de șantier, time-lapse;
 • fotografii pentru promovarea proiectelor imobiliare, imagini pentru dezvoltatori;
 • fotografii pentru prezentarea proiectelor de arhitectură și de design interior;
 • fotografii și clipuri de prezentare pentru spații de birouri și retail;
 • filmări și clipuri video de prezentare, cu imagini de la sol de interior și exterior dar și filmări realizate cu drona;
 • tururi virtuale 360º interactive;

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Office space photographyFotografii depozite logisticeFotografie office cladire de birouriFotografiere spații de retail BucureștiFotografiere spații comerciale București

Testimoniale. Ce spun clienții?

Proficient and extremely flexible, I strongly recommend!
– Diana I. / Marketing IKEA Romania

Am colaborat cu Călin în două proiecte business – un târg HORECA și un proiect de amenajare. Călin este punctual și profesionist, a surprins ceea ce am dorit să scoatem în evidență în ambele situații. Am apreciat faptul că nu a intrat în încăpere să înceapă să fotografieze doar pentru a încheia mai repede, ci a făcut și adaptările în funcție de decor și a sugerat ce am putea schimba pe loc, pentru un cadru reușit.
– Cristiana D. / IKEA Romania

Călin – punctual, creativ, răbdător, amabil dar în primul rând, un fotograf excelent. Profesionistul care te înțelege fără cuvinte. Artistul care face asta din pasiune și se vede. Modul în care a surprins cadrele a făcut ca fiecare proiect din portofoliul nostru să fie pus într-o lumină bună. Va fi, cu siguranță, alegerea noastră în materie de fotografii de portofoliu și pentru proiectele viitoare. Mulțumim pentru frumoasă colaborare!
– Georgiana M. / Business Development Manager -Smart Lightning

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografii clădiri de birouri București

Cât costă un set de fotografii corporate, office sau pentru spații de retail?

Tariful serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate (interior/exterior) și de numărul de fotografii finale, prelucrate, pe care le vei primi. Iată mai jos câteva repere.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Tariful pentru fotografii office, clădiri corporate și spații de birouri:

 • Tariful începe de la 3500 LEI / locație și depinde de mărimea spațiului, de numărul de zone (încăperi) fotografiate și de numărul de fotografii finale, prelucrate, livrate la final;
 • Opțional: fotografii profesionale de exterior aeriene, realizate cu dronă cu cameră de mare rezoluție;
 • Tariful de pornire, de mai sus, se aplică doar pentru locațiile din București și împrejurimi. Pentru ședințele foto organizate în țară se aplică tariful per zi de lucru (la care se adaugă costurile de transport, cazare etc.);
 • Te pot ajuta cu: fotografii de interior și exterior (inclusiv fotografii aeriene), tururi virtuale ale spațiului de birouri și prezentări video;
 • Contactează-mă pentru o ofertă personalizată.

Tarifele de mai sus sunt orientative, NU includ TVA și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi.

Pentru deplasări în țară îți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, acolo unde sunt necesare, costurile de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in pagina prețuri servicii foto.

Fotografii office BucureștiFotografii office

Ce înseamnă fotografii office și pentru spații de retail?

Fotografiile office se referă la fotografiile realizate pentru a prezenta și a promova clădirile și spațiile de birouri, cum ar fi sediul unei companii, un co-working space sau un centru de afaceri, un depozit logistic. Acestea sunt utilizate pentru a prezenta facilitățile și mediul de lucru al companiei și pentru a atrage potențiali angajați sau parteneri de afaceri.

Fotografiile pentru spații de retail se referă la fotografiile realizate pentru a prezenta și a promova spații comerciale, cum ar fi magazine, mall-uri sau centre comerciale. Acestea sunt utilizate pentru a prezenta atmosfera, design-ul și oferta de produse sau servicii a acestor locații și pentru a atrage potențiali cumpărători sau clienți.

Ambele tipuri de fotografii sunt utilizate în principal în marketing și comunicare, pentru a prezenta spațiile și serviciile oferite într-o maniera atractivă și profesională.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografii profesionale office de interior și exterior

De ce să apelezi la un fotograf profesionist pentru a-ți fotografia clădirea de birouri sau spațiul de retail?

Există mai multe motive pentru care ar fi benefic să apelezi la un fotograf profesionist pentru a-ți fotografia spațiul de birouri sau spațiul de retail.

Iată cinci dintre ele:

 1. Calitate: Un fotograf profesionist vă fi capabil să surprindă imagini de calitate, cu o iluminare și compoziție adecvată, care vor evidenția cele mai bune aspecte ale spațiului tău și vor contribui la prezentarea lui într-o manieră atractivă și profesională.
 2. Experiență: Un fotograf profesionist vă avea experiență în realizarea de imagini de calitate pentru diferite tipuri de spații, cum ar fi birouri sau magazine și vă ști cum să se adapteze la diferite situații și condiții, asigurând astfel imagini de calitate, indiferent de circumstanțe.
 3. Creativitate: Un fotograf profesionist vă fi capabil să aducă un element de creativitate în fotografiile sale, oferind imagini unice și atractive care se vor distinge de cele ale concurenței.
 4. Planificare: Un fotograf profesionist vă putea să-ți dea sfaturi și să te ajute în planificarea și organizarea ședinței foto pentru a obține cele mai bune rezultate.
 5. Utilitate: Fotografiile realizate de profesioniști pot fi utilizate în scopuri de marketing și promovare, cum ar fi website-ul, broșuri sau pliante.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată