Fotografii office, corporate de interior și exterior. Fotografii spații de birouri, spații de retail și clădiri corporate.

Ai nevoie de imagini din toate ramurile activității companiei tale. Inclusiv fotografii office, corporate, cu spațiul de birouri, spațiul de retail, sau clădirea în care îți desfășori activitatea. Astfel îți poți prezenta compania actualilor și viitorilor clienți, furnizorilor – poate și angajaților viitori – într-o formă profesională, de calitate, prin imagini business profesionale. Sunt fotograf specializat în fotografie de arhitectură și fotografie de interior și te pot ajuta cu realizarea profesională a fotografiilor office de interior și exterior – inclusiv imagini aeriene, de mare rezoluție, pentru clădirea de birouri în care ai sediul sau pe care o reprezinți. Serviciile foto includ: fotografii de interior, exterior și fotografii aeriene, tururi virtuale 360 interactive, filmări și clipuri de prezentare.

Organizezi o petrecere corporate, un team-building sau un eveniment pentru firma ta? Te pot ajuta cu realizarea fotografiilor de eveniment.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Fotografie office cladiri fotografie aeriana Fotografii office - Călin StanFotografii Office și RetailFotografie office cladire de birouriOffice space photographyFotografiere spații de retail BucureștiFotografiere spații comerciale BucureștiFotografie spațiu retail - MalvenskiFotografiere proiecte de design interior Fotografii office design interiorFotografii office Fotografie office corporate Fotografii office corporateFotografii office BucureștiSpații de birouri fotografiate profesional Fotografii profesionale office de interior și exterior Fotografii profesionale pentru spații de birouri Fotografie corporate warehousingFotografii profesionale office de interior și exterior

Cât costă un set de fotografii corporate, office?

Tariful serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate (interior/exterior) și de numărul de fotografii finale, prelucrate, pe care le vei primi. Iată mai jos câteva repere.

Tariful pentru fotografii office, clădiri corporate și spații de birouri:

  • Tariful începe de la 1500 LEI / locație și depinde de mărimea spațiului, de numărul de zone (încăperi) fotografiate și de numărul de fotografii finale, prelucrate, livrate la final;
  • Opțional: fotografii profesionale de exterior aeriene, realizate cu dronă cu cameră de mare rezoluție;
  • Tariful de pornire, de mai sus, se aplică doar pentru locațiile din București și împrejurimi. Pentru ședințele foto organizate în țară se aplică tariful per zi de lucru (la care se adaugă costurile de transport, cazare etc.);
  • Te pot ajuta cu: fotografii de interior și exterior (inclusiv fotografii aeriene), tururi virtuale ale spațiului de birouri și prezentări video;
  • Contactează-mă pentru o ofertă personalizată.

Tarifele de mai sus sunt orientative, NU includ TVA și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi.

Pentru deplasări în țară îți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, acolo unde sunt necesare, costurile de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea Prețuri servicii foto.

Hai să stabilim detaliile următorului nostru proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată