Fotografie industrială, fotografii cu oameni la lucru, procese de producție și fotografii de locație. Fotografie de șantier. 

Activitatea și produsele companiei tale trebuie prezentate impecabil clientului final pentru a-l face pe acesta să te aleagă pe tine, nu? Aici intervin eu, fotograf corporate, cu serviciile de  fotografie industrială și fotografie de șantier. Sunt specializat în servicii foto profesionale pentru companii, care cuprind unitățile de producție și mediul în care se află, oameni la lucru, interioare și exterioare (fotografie office / imobiliară) și mijloace fixe și mobile. Adică fotografii pentru producători (fabrici, uzine, ateliere etc), fotografii pentru domeniul agricol și activitatea din agricultură și fotografii pentru constructori (fotografii de șantier). Totodată te pot ajuta cu imagini de prezentare și imagini de brand. Organizezi un eveniment de PR, o lansare de produs sau o conferință? Ca fotograf de evenimente corporate îți pot asigura fotografii de calitate din timpul evenimentului tău.

Ce îți pot oferi? Fotografii profesionale pentru domeniul industrial, fotografie pentru agricultură și fotografii de șantier, fotografii și filmări de la sol și aeriene (clipuri de prezentare), fotografii cu oameni la lucru, procese de producție și fotografii de eveniment.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Fotografie office cladiri fotografie aerianaFotografie industriala Călin Stan Fotografie profesionala industrialaFotograf proiecte industrialeFotografie de șantier - Călin StanȘedință foto industrială Fotografie profesională în mediul de lucruFotografie de șantierfm2Servicii fotografie industrialaFotografie office cladire de birouriServicii foto fotografie industrialaFotograf industrialPortrete corporate oameni la lucruFotograf fabrică - Călin StanFotografie corporate warehousingFotografie Industriala: IRUM ReghinOameni la lucru: fotografie industrialaFotografie de produs in locatie

Cât costă serviciile de fotografie industrială și de șantier?

Prețul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Dar, ca punct de pornire, iată mai jos câteva repere. Contactează-mă pentru o ofertă personalizată.

Fotografie industrială și de șantier: procese de producție, oameni la lucru, fotografie de locație, prezentări video etc.

  • Tariful începe de la 1500 LEI (pentru 3h de fotografiat) sau 3000 LEI / zi de fotografiat în locație (maxim 8h);
  • Numărul de fotografii pe care le vei primi depinde doar de amploarea proiectului, numărul de zone fotografiate, etape de producție etc;
  • Putem face atât fotografii cât și prezentări video cu secvențe înregistrate în interior (cu cameră 4K mobilă) și exterior sau tururi virtuale 360°, inclusiv cu o dronă de ultimă generație.

Tarifele de mai sus sunt orientative, NU includ TVA și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi.

Pentru deplasări în țară îți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea Prețuri servicii foto.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată