Servicii foto corporate profesionale: portrete business, fotografii office, oameni la lucru / procese de producție și fotografie industrială / de prezentare.

Activitatea și produsele companiei tale trebuie prezentate ca atare clientului final pentru a-l face pe acesta să te aleagă pe tine, nu? Aici intervin eu, fotograf corporate, cu serviciile de fotografie office, portrete business si fotografie industrială. Sunt specializat în fotografie industrială care cuprinde unitățile de producție și mediul în care se află, oameni la lucru, interioare și exterioare (fotografie office / imobiliară) și mijloace fixe și mobile. Totodată te pot ajuta cu fotografii de prezentare și imagini corporate / de brand, pentru cataloage, albume, prezentări și campanii de PR.

Organizezi un eveniment de PR, o lansare de produs sau o conferință? Ca fotograf de evenimente corporate iți pot asigura fotografii de calitate din timpul evenimentului tău.

Ce iți pot oferi? Fotografii profesionale office, portrete business, fotografie industriala, fotografii și filmări de la sol și aeriene (clipuri de prezentare), fotografii cu oameni la lucru, procese de productie sau fotografie de eveniment.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

fm2Fotografie Industriala: IRUM Reghinfotografie industriala Calin StanFotografie comerciala industrialafotografie industriala Calin StanFotografie industriala: Targ Agriplanta 2018fm3Fotografie de eveniment corporateFotografie de eveniment: TopHotel Conference, Mai 2017DSCF6249fm1Fotografie comerciala industriala Fotografie comerciala industrialaDSC_2564DSC_25721501199_10200393253108075_630578463_oDSCF8760DSCF8751 DSCF8759

Cât costă sedințele foto corporate și serviciile de fotografie industrială?

Prețul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Dar, ca punct de pornire, iată mai jos câteva repere. Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!

Fotografie de eveniment (corporate)

 • Prețul este de 50 Euro / ora de eveniment
 • Evenimentul minim durează 2 ore
 • Vei primi un număr de 150-300 de fotografii (sau mai multe, în funcție de durata și amploarea evenimentului)
 • Prețul include editarea fotografiilor (luminozitate, contrast, culori, claritate etc.)
 • Prețul este valabil pentru un fotograf / eveniment; La cerere, cu ajutorul echipei mele iți pot asigura 2-3 fotografi prezenți în timpul evenimentului și / sau înregistrarea video a evenimentului și realizarea unui clip post-eveniment
 • Tariful pe oră / zi de lucru scade pentru evenimentele care durează mai mult; Un eveniment de o zi pornește de la 350 Euro / zi (“1 zi” inseamnă eveniment de 8h)
 • Fac doar fotografii la evenimente corporate (conferințe, lansări de produse, petreceri corporate, teambuilding-uri, aniversări, festivaluri, competiții, petreceri private etc.) dar NU fac fotografii la nunți, botezuri sau majorate;

Fotografii corporate, portrete corporate, portrete business

 • Prețul este de la 100 Euro / oră
 • Sedința foto minimă este de 1 oră
 • Vei primi 10 fotografii editate și prelucrate profesional, pe care le vom alege împreună, după ședința foto;

Fotografie industriala: procese de producție, oameni la lucru, fotografie de locație, prezentări video etc.

 • Prețul este de 100 Euro / oră
 • Estimativ, o astfel de ședință foto durează min. 3-4 ore;
 • Numărul de fotografii pe care le vei primi depinde doar de amploarea proiectului, numărul de zone fotografiate, etape de producție etc;
 • Putem face atât fotografii cât și prezentari video cu secvente înregistrate în interior (cu cameră 4K mobilă) și exterior, inclusiv cu o dronă de ultimă generație.

Tarifele de mai sus sunt orientative și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi. Nu se adaugă TVA, firma mea nefiind plătitoare de TVA.

Pentru deplasări în țară iți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea Prețuri servicii foto.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată