Fotografie industrială, fotografii cu oameni la lucru, procese de producție. Fotografie de șantier și pentru domeniul agricol.

Activitatea și produsele companiei tale trebuie prezentate impecabil clientului final pentru a-l face pe acesta să te aleagă pe tine, nu? Aici intervin eu, fotograf corporate, cu serviciile de  fotografie industrială, fotografie de șantier și fotografii pentru agricultura.

Fotografie office clădiri fotografie aeriana

Contactează-mă acum pentru ofertă!

Sunt fotograf profesionist specializat în servicii foto profesionale pentru companii, care cuprind unitățile de producție și mediul în care se află, oameni la lucru, interioare și exterioare (fotografie office / imobiliară) și mijloace fixe și mobile. Totodată te pot ajuta cu realizarea de fotografii aeriene (cu drone de ultimă generație), clipuri de prezentare și tururi virtuale 3D și 360º pentru spațiul de producție, depozitul sau compania ta.

Fotografie industrială cu oameni la lucru

Fotografie industrială cu oameni la lucru

Ce înseamnă servicii foto pentru domeniul industrial?

Serviciile foto pentru domeniul industrial cuprind realizarea de fotografii pentru producători (fabrici, uzine, ateliere etc), fotografii pentru domeniul agricol și activitatea din agricultură și fotografii pentru constructori, fotografii de șantier. Totodată te pot ajuta cu imagini de prezentare și imagini de brand. Organizezi un eveniment de PR, o lansare de produs sau o conferință? Ca fotograf evenimente corporate îți pot asigura fotografii de calitate din timpul evenimentului tău.

Contactează-mă acum pentru o ofertă:

phone0727.086.510

emailhello@calinstan.com

Călin Stan - Fotograf profesionistCălin Stan
Fotograf profesionist


5.0 Based on 38 reviews
powered by Google
Citește review-urile

Happy clients

Fotografie profesionala industrialaFotografie agriculturaFotograf proiecte industriale

Ce servicii foto video îți pot oferi?

Ca fotograf specializat în servicii foto corporate și pentru domeniul industrial, te pot ajuta cu :

 • fotografii profesionale pentru domeniul industrial;
 • fotografii cu oameni la lucru;
 • fotografii cu procesele de producție, fotografii de produs (cu produse finite sau în diferite etape de producție);
 • fotografii pentru agricultură, imagini cu utilaje și oameni la lucru, fotografii de produs;
 • fotografii de șantier;
 • filmări pentru domeniul industrial, agricultură și construcții și realizarea de clipuri de prezentare (montaje video) cu imagini de la sol și aeriene, înregistrare de interviuri/testimoniale, voice-over și altele;
 • fotografii și filmări de la sol și aeriene, clipuri de prezentare;
 • fotografii de eveniment la evenimentele organizate de companii.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografie agriculturaFotografie de șantier - Călin StanȘedință foto industrială

Ce spun clienții?

Este o plăcere să acord acest review. Pentru că este o plăcere să lucrez cu Călin. Este cu adevărat un fotograf profesionist și m-am bucurat să găsesc o persoană care să rezoneze cu dorințele mele […] – Elena B. / FRONTE Design

Profesionalism, seriozitate și multă dedicare. Suntem foarte mulțumiți de imagini și filmări, de cum a intuit potențialul clădirilor! Recomandăm cu drag!
– Cecilia M. / MOVI Construct

Seriozitate, promptitudine, înalt profesionalism dovedit în toate etapele proiectelor, Călin este cu siguranța alegerea potrivită. Un fotograf excelent. Mulțumesc!
– Dana P. /  SALROM

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografie profesională în mediul de lucruFotografie de șantierfm2

Cât costă serviciile de fotografie industrială și de șantier?

Prețul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Dar, ca punct de pornire, iată mai jos câteva repere.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Tarife fotografie industrială și de șantier: procese de producție, oameni la lucru, fotografie de locație, prezentări video etc.

 • Tariful pentru fotografie industrială începe de la 3500 LEI pentru o ședință foto cu durata de 1 zi în locația clientului;
 • Prin fotografie industrială se înțeleg: fotografii de interior/exterior, fotografii cu oameni la lucru, procese de producție, fotografii cu echipamente de producție, fotografii de produs (în locație / în mediul industrial), fotografii de șantier etc;
 • Opțional: fotografii profesionale de exterior aeriene, realizate cu dronă cu cameră de mare rezoluție;
 • Pentru ședințele foto organizate în țară (la mai mult de 35km de București) îți voi oferi o ofertă personalizată, la care se adaugă costurile de transport, cazare etc.;
 • Numărul de fotografii pe care le vei primi depinde de amploarea proiectului, numărul de zone fotografiate, etape de producție etc;
 • Putem face atât fotografii cât și prezentări video cu secvențe înregistrate în interior (cu cameră 4K mobilă) și exterior, atât de la sol dar și din aer – cu o dronă de ultimă generație.

Tariful de mai sus este tarif de pornire, NU include TVA și este valabil pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi. Pentru deplasări în țară îți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in pagina prețuri servicii foto.

Filmări și clipuri de prezentare pentru domeniul industrial și șantiere

Clip de prezentare industrial: RABEN Logistics Romnânia și ADIDAC (2023)

Clip de prezentare industrial: fabrica MAR & PET (2023)

Clip de prezentare industrial: construcția fabricii de bio-combustibil Clariant, de către Bilfinger-Tebodin Romania (2021)

Prezentare activitate companie: Blue Space Technology (2021)

Prezentare companie: INDECO Grup (2020)

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Servicii fotografie industrialaFotografie office cladire de birouriFotograf industrial

De ce să apelezi la serviciile mele de fotografie și filmare?

Sunt un fotograf și operator video profesionist, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul foto-video. M-am specializat în capturarea momentelor unice și esențiale din domeniul industrial, construcție și agricultură. Îmi dau seama că prezentarea produselor și serviciilor companiei tale este esențială pentru a atrage și fideliza clienții, iar eu sunt aici să te ajut să o faci într-un mod modern și captivant.

Folosesc tehnologii moderne și tehnici avansate de iluminare și compoziție pentru a crea imagini și videoclipuri care să evidențieze calitățile și caracteristicile unice ale produselor și serviciilor tale, făcându-le mai atractive în fața clienților tăi.

Mă adaptez ușor și înțeleg că fiecare companie din domeniul industrial, construcție și agricultura este unică și de aceea îmi adaptez serviciile pentru a se potrivi nevoilor și dorințelor tale.

Ofer servicii foto și video complete, de la fotografii de produs și echipamente la fotografii de arhitectura și peisaj, fotografii cu activitatea companiei tale, fotografii de eveniment și fotografii și filmări aeriene. De asemenea, ofer și servicii de editare și post-procesare a fotografiilor și videoclipurilor astfel încât acestea să fie gata de a fi utilizate în orice scop dorești: de la afișarea pe site-ul tău sau în broșuri, până la utilizarea în campanii de publicitare de impact.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotograf fabrică - Călin StanFotografie corporate warehousingOameni la lucru: fotografie industriala

Experiența mea în fotografie

15

Ani de experiență în fotografie

730

Proiecte foto realizate

860.000

De fotografii

130+

Tururi virtuale 360º realizate până acum

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografie de produs in locatie

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată