Fotografie industrială, fotografii cu oameni la lucru, procese de producție și fotografii de locație. Fotografie de șantier. 

Activitatea și produsele companiei tale trebuie prezentate impecabil clientului final pentru a-l face pe acesta să te aleagă pe tine, nu? Aici intervin eu, fotograf corporate, cu serviciile de  fotografie industrială și fotografie de șantier. Sunt specializat în servicii foto profesionale pentru companii, care cuprind unitățile de producție și mediul în care se află, oameni la lucru, interioare și exterioare (fotografie office / imobiliară) și mijloace fixe și mobile. Totodată te pot ajuta cu fotografii de prezentare și imagini corporate / de brand, dar si portrete corporate pentru cataloage, albume, prezentări și campanii de PR. Organizezi un eveniment de PR, o lansare de produs sau o conferință? Ca fotograf de evenimente corporate iți pot asigura fotografii de calitate din timpul evenimentului tău.

Ce iți pot oferi? Fotografii profesionale office, portrete business, fotografie industriala, fotografii și filmări de la sol și aeriene (clipuri de prezentare), fotografii cu oameni la lucru, procese de productie sau fotografie de eveniment.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Fotografie office cladiri fotografie aerianafm2Fotografie industrialaFotografie office cladire de birouriServicii foto fotografie industrialaFotograf industrialPortrete corporate oameni la lucruServicii fotografie industrialaServicii foto industrialaFotografie corporate warehousingFotografie Industriala: IRUM Reghinfotografie industriala Calin StanOameni la lucru: fotografie industrialaOameni la lucru fotografie industrialaFotografie comerciala industrialafotografie industriala Calin Stanfm3Fotografie de produs in locatieDSCF8760

Cât costă serviciile de fotografie industrială și de șantier?

Prețul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Dar, ca punct de pornire, iată mai jos câteva repere. Contactează-mă pentru o ofertă personalizată.

Fotografie industrială și de șantier: procese de producție, oameni la lucru, fotografie de locație, prezentări video etc.

  • Tariful este de 100 Euro / oră
  • Estimativ, o astfel de ședință foto durează min. 3-4 ore;
  • Numărul de fotografii pe care le vei primi depinde doar de amploarea proiectului, numărul de zone fotografiate, etape de producție etc;
  • Putem face atât fotografii cât și prezentări video cu secvențe înregistrate în interior (cu cameră 4K mobilă) și exterior sau tururi virtuale 360°, inclusiv cu o dronă de ultimă generație.

Tarifele de mai sus sunt orientative și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi. Nu se adaugă TVA, firma mea nefiind plătitoare de TVA.

Pentru deplasări în țară iți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea Prețuri servicii foto.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată