Fotografii profesionale pentru pensiuni și cabane turistice. Tururi virtuale 360º și clipuri video de prezentare

Fotografiile spun povești. De ce să nu transmiți povestea ta și a pensiunii sau a cabanei tale, prin imagini de calitate, care să inspire oaspeții să aleagă locația ta pentru următorul lor sejur? Ca fotograf specializat în servicii foto și video pensiuni și cabane turistice, cu o experiență de peste 15 ani în fotografie, sunt aici să te ajut cu un pachet de servicii foto și video complete pentru pensiunea sau cabana ta. Ce poveste spun, despre tine și locația ta, fotografiile pe care le ai acum?

Fotografi cabane Străjerii Verzi Conacul Secuiesc - foto: Călin Stan

Contactează-mă acum pentru ofertă!

Dacă vrei fotografii realizate profesional găsești datele mele de contact mai jos precum și fotografii din portofoliul meu, dar și clipuri de prezentare pe care le-am făcut pensiunilor și cabanelor cu care am colaborat. În plus, te pot ajuta și cu realizarea unui tur virtual 360° și fotografierea și filmarea pensiunii cu drona.

Ce îți pot oferi? Fotografii profesionale și filmări de la sol (interior/exterior) și din aer (cu drona). Clipuri de prezentare (inclusiv reels și conținut pentru social media), tururi virtuale 360° și fotografii culinare.

Ești proprietarul unei pensiuni care emana farmec și ospitalitate autentică? Vrei să transmiți această atmosferă primitoare și să atragi mai mulți oaspeți? Hai să o punem în evidență prin fotografii și filmări de cea mai bună calitate! Fiecare pensiune are o poveste și o personalitate unică. De aceea voi lucra împreună cu tine pentru a înțelege viziunea ta și pentru a crea imagini și videoclipuri care să reflecte cu fidelitate identitatea și farmecul pensiunii tale. Spune o poveste prin imagini, chiar acum!

Contactează-mă acum pentru o ofertă:

phone0727.086.510

emailhello@calinstan.com

Călin Stan - Fotograf profesionistCălin Stan
Fotograf profesionist


5.0 Based on 44 reviews
powered by Google
Citește review-urile

Fotografii pentru pensiuni și cabane, clipuri de prezentare și tururi virtuale 360º:

Eden Hill Bran Eden Hill Bran Eden Hill BranConacul Secuiesc - foto: Călin Stan Conacul Secuiesc - foto: Călin Stanfotografii pensiune casa kraus crit

Ce servicii foto și video îți propun?

Cu o experiență de peste 15 ani ca fotograf de hoteluri, pensiuni și cabane, sunt specializat în servicii foto complete pentru domeniul HORECA. Serviciile pe care ți le ofer acoperă toate nevoile de prezentare și marketing ale unei pensiuni sau a unei cabane, fie că vorbim de o pensiune, fie că vorbim de o casă (sau apartamente) ce se închiriază integral în regim hotelier, cabane de tip A-frame, conace, resorturi sau alte locații inedite pentru turiști curioși. Pașii (și proiectele foto, bineînțeles) m-au plimbat pe la toate tipurile de unități de cazare și am adunat o experiență greu de egalat în serviciile foto pe care le ofer proprietarilor de cabane și pensiuni.

Pe scurt, te pot ajuta cu:

 • fotografii de interior și exterior pentru pensiuni și cabane turistice;
 • fotografii culinare cu produsele din meniul restaurantului;
 • fotografii de lifestyle;
 • filmări și clipuri de prezentare;
 • filmări cu drona, inclusiv cu dronă FPV (First Person View);
 • conținut dinamic pentru social media, inclusiv Tiktok și Instagram reels;
 • turul virtual 360º imersiv al cabanei sau pensiunii, o experiență inedită pentru oaspeții tăi.

Într-un mediu turistic competitiv, fotografiile și filmările profesionale te pot ajuta să te diferențiezi și să ieși în evidență în fața oaspeților tăi, încă de la prima imagine – fotografia de listare pe o platformă precum Booking sau AirBNB. Imaginile de calitate pot evidenția caracteristicile unice ale destinației sau ale serviciilor oferite.

Găsești mai jos câteva exemple din portofoliul meu pentru toate aceste servicii foto și video pe care ți le ofer. Eu îți stau oricând la dispoziție pentru alte detalii și pentru a discuta despre cum să te ajut să îți crești vânzările și gradul de ocupare, prin fotografii de calitate, realizate profesional.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Centrul de Echitatie Potcoava

Experiența mea în fotografie

15+

Ani de experiență în fotografie

750+

Proiecte foto realizate

≈860.000

De fotografii

140+

Tururi virtuale 360º realizate până acum

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Chiar și fotografii cu mâncare apetisantă!

Dacă oferi și servicii de restaurant pentru oaspeții tăi – începând de la micul dejun și până la un meniu a la carte, te pot ajuta și cu fotografierea preparatelor culinare din meniul restaurantului pensiunii tale. Este de la sine înțeles că preparatele locale spun cel mai bine povestea locului. De ce să nu le acorzi atenția cuvenită, în fotografii faine?

Valea Verde Retreat Valea Verde Retreat Fotografie culinara pentru restaurantul tauValea Verde Retreat Valea Verde Retreat

Clipuri video de prezentare pensiuni și cabane turistice

În ziua de azi conținutul video este „regele” pe social media, cel puțin. De ce să nu te promovezi și prin aceste canale? Te pot ajuta cu realizarea de prezentări video ale pensiunii și chiar și cu realizarea de conținut pentru TikTok și Instagram – adică imagini și mai ales filmări pentru reels-uri și postări care să atragă atenția, să devină virale, să creeze engagement și să îți aducă mai mulți oaspeți.

 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Cât costă serviciile foto pentru pensiuni și cabane?

Prețul serviciilor foto depinde de mărimea locației, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Dar, doar că punct de pornire, iată mai jos câteva repere.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografii pentru pensiuni și cabane

 • Tariful pentru fotografii de interior/exterior pentru pensiuni și cabane începe de la 3500 LEI per locație (de exemplu, pentru o pensiune de mici dimensiuni aflată în București);
 • Suplimentar, putem realiza și video de prezentare, reels sau tur virtual 360º al pensiunii sau cabanei;
 • Tariful final va depinde numărul de fotografii finale livrate (calculat în funcție de dimensiunea locației, numărul de camere fotografiate, spații comune  etc) și de opțiunile adăugate (video, tur virtual, conținut dinamic pentru social media, dronă FPV, reels etc);
 • Numărul de fotografii pe care le vei primi depinde de dimensiunea locației, numărul de camere pe care le vom fotografia, spații și servicii fotografiate etc;
 • Tariful include editarea profesională fotografiilor, conform standardelor în fotografia de arhitectură și HORECA;
 • Tariful de pornire, de mai sus, se aplică pentru locații aflate în București și împrejurimi. Pentru locații din țară veți primi o ofertă personalizată, după o discuție în prealabil despre mărimea locației, numărul de camere diferite fotografiate, spații comune etc și care va include și costurile de transport.
 • Putem face atât fotografii de interior/exterior cât și fotografii culinare cu meniul restaurantului, tururi virtuale 360º ale locației cât și prezentări video cu secvențe înregistrate în interior (cu cameră 4K mobilă) și exterior, inclusiv cu o dronă de ultimă generație.

Tarifele de mai sus sunt orientative, NU includ TVA și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi. Pentru deplasări în țară îți voi oferi o oferta foto personalizată.

Mai multe detalii găsești in secțiunea prețuri servicii foto.

Stock Estate Moieciu

Tururi virtuale 360º

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată