Fotografie hotelieră. Fotografii pentru hoteluri, pensiuni, apartamente in regim hotelier AirBNB – Booking și restaurante (clădiri, camere, meniuri, servicii etc). Clipuri de prezentare.

Într-un domeniu atât de complex și de vast cum este cel al ospitalității, ai nevoie de imagini de calitate care să pună într-o lumină favorabilă hotelul, pensiunea, apartamentul in regim hotelier  AirBNB – Booking, vila, hostelul, restaurantul, barul sau bistroul pe care îl conduci sau reprezinți. Ai nevoie atât de fotografii de ansamblu de interior cât și de exterior, de fotografii de detaliu, fotografii culinare care să transmită calitatea superioară a meniului, imagini din zonele de servicii (spa, piscină, fitness etc).

Dacă vrei fotografii realizate profesional și cu o calitate peste cea a concurenței găsești contactul meu mai jos precum și o serie din fotografiile mele de portofoliu, dar și câteva clipuri de prezentare pe care le-am făcut unor hoteluri și pensiuni.

Ce iti pot oferi? Fotografii profesionale dar și filmări de la sol și din aer (din drona). Clipuri de prezentare si fotografii culinare.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

fotografii profesionale pentru pensiuni si hoteluriFotografii hoteluri si restaurantereal estate photography 2019Fotografii ansambluri imobiliare

Clipuri de prezentare:

Fotografii profesionale pentru apartamente in regim hotelier AirBNB si Booking, hoteluri, pensiuni si restaurante.

fotografii apartamente airbnb regim hotelier fotografii hoteluri si pensiuni fotografii apartamente airbnb regim hotelier fotografii apartamente airbnb regim hotelierreal estate 2019 calin stanfotografie imobiliarafoto-hotel-wm-1saptamana-haferland-2016-calin-stan-04572015_0818_10003200-01fotografie culinara scaritafotografie foodfotografie foodDSCF9447DSCF9477

Cât costă serviciile foto pentru hoteluri, pensiuni și domeniul HORECA?

Prețul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Dar, doar că punct de pornire, iată mai jos câteva repere. Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!

Fotografii pentru hoteluri, pensiuni, domeniul HORECA

  • Prețul este de 100 Euro / oră
  • Prețul final va depinde de dimensiunea proiectului, numărul de încăperi distincte fotografiate etc;
  • Numărul de fotografii pe care le vei primi depinde doar de dimensiunea locației, numărul de camere pe care le vom fotografia, spații etc;
  • Putem face atât fotografii cât și prezentari video cu secvente înregistrate în interior (cu cameră 4K mobilă) și exterior, inclusiv cu o dronă de ultimă generație.

Tarifele de mai sus sunt orientative și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi. Nu se adaugă TVA, firma mea nefiind plătitoare de TVA.

Pentru deplasări în țară iți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea Prețuri servicii foto.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată