Fotograf hoteluri, pensiuni, cabane și apartamente în regim hotelier AirBNB – Booking și restaurante. Tururi virtuale 360º și clipuri de prezentare.

Ca fotograf pentru hoteluri cu o experiență de peste 15 ani în fotografie, sunt specializat în servicii foto pentru HORECA și sunt aici să te ajut cu un pachet de servicii foto și video complete pentru hotelul, pensiunea sau restaurantul tău.

Hotel Prestige Plaza Suceava

Fotografii profesionale pentru hoteluri, pensiuni și restaurante

Contactează-mă acum pentru ofertă!

Într-un domeniu atât de complex și de vast cum este domeniul HORECA, ai nevoie de imagini profesionale, de calitate care să pună într-o lumină favorabilă hotelul, pensiunea, apartamentul în regim hotelier  AirBNB – Booking sau restaurantul pe care îl conduci sau reprezinți. Ai nevoie atât de fotografii de ansamblu de interior cât și de exterior, de fotografii de detaliu, fotografii culinare care să transmită calitatea meniului, imagini din zonele de servicii (spa, piscină, fitness etc).

Fotografii pentru hoteluri, pensiuni și restaurante

Fotografii pentru hoteluri, pensiuni și restaurante

Dacă vrei fotografii realizate profesional și cu o calitate peste cea a concurenței găsești datele mele de contact mai jos precum și fotografii din portofoliul meu, dar și câteva clipuri de prezentare pe care le-am făcut unor hoteluri și pensiuni. În plus, te pot ajuta și cu realizarea unui tur virtual și fotografierea hotelului cu drona.

Ce îți pot oferi? Fotografii profesionale și filmare de la sol & din aer (cu drona). Clipuri de prezentare, tururi virtuale și fotografii culinare.

Contactează-mă acum pentru o ofertă:

phone0727.086.510

emailhello@calinstan.com

Călin Stan - Fotograf profesionistCălin Stan
Fotograf profesionist


5.0 Based on 38 reviews
powered by Google
Citește review-urile

Happy clients

Fotografii HORECA, clipuri de prezentare și tururi virtuale:
Casa Timiș - Foto Călin Stan / Iunie 2023Bungalouri Casa Timiș - foto Călin StanResort Casa Timiș - foto Călin StanRestaurant Rotonda Casa TimișRestaurant Rotonda Casa TimișExterior bungalouri Casa Timiș

Ce servicii foto îți pot oferi?

Cu o experiență de peste 15 ani ca fotograf hoteluri, sunt specializat în fotografii pentru hoteluri, pensiuni și restaurante. Serviciile pe care ți le pot oferi acoperă toate nevoile de prezentare și marketing ale unui hotel sau ale unui restaurant.

Mai exact, te pot ajuta cu:

Găsești mai jos câteva exemple din portofoliul meu pentru toate aceste servicii foto și video pe care pot să ți le ofer. Ca fotograf pentru hoteluri și pensiuni, eu îți stau oricând la dispoziție pentru alte detalii și pentru a discuta despre cum pot să te ajut să îți crești vânzările și gradul de ocupare, prin fotografii de calitate, realizate profesional.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Ce spun clienții?

Pana sa ajungem sa colaboram nu stiam absolut nimic despre tine. Ti-am vizualizat proiectele si mi-am dat seama ca pozele tale ma pot ajuta sa-mi promovez apartamentul pe Airbnb. M-ai surprins cu punctualitatea, cu rapiditatea prin care ai surprins cele mai frumoase cadre ale apartamentului, iar recomandarile si flexibilitatea ta au fost la fel de binevenite. Pozele au fost livrate mai repede decat ma asteptam, iar calitatea lor este la superlativ. Multumesc!
– Gabriel I. / Apartament AirBNB

Calin a fost foarte profesional, forte prompt la comunicare, chiar ne a facut mare placere sa il cunoastem si colaboram cu el, noi am colaborat cu el in legatura cu photo shooting pentru aparthotel al nostru Nikoals Haus Brasov, si asta ne ajutat enorm sa avem un setup foarte impresionant pentru vila nostra si ne a ajutat enorm sa crestem gradul de ocupare de la aparthotel din cauza calitate superiora si creativiatate lui Calin si as recomanda Calin in fiecare data cand vine vorba de Corporta photo si HORECA Photo shooting!
– Nikolas Haus, Brașov

Un serviciu excelent și o fotografie foarte profesională. Am fost încântat să lucrez cu Călin și fotografiile au fost uimitoare. Va recomand cu siguranta!
– Dan C. /  Apartament AirBNB

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografie de restaurantFotograf HORECAFotografii profesionale hotelFotografii HORECAFoto HORECA

Cât costă serviciile foto pentru hoteluri, pensiuni și domeniul HORECA?

Prețul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Dar, doar că punct de pornire, iată mai jos câteva repere.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografii pentru hoteluri, pensiuni, domeniul HORECA

 • Tariful pentru fotografii de locație începe de la 3500 LEI per locație (de exemplu pentru o pensiune de mici dimensiuni fotografiată atât în interior cât și în exterior, aflată în București);
 • Tariful final va depinde de dimensiunea locației, numărul de încăperi distincte fotografiate, spații comune, numărul de fotografii finale livrate etc;
 • Numărul de fotografii pe care le vei primi depinde de dimensiunea locației, numărul de camere pe care le vom fotografia, spații și servicii fotografiate etc;
 • Tariful include editarea profesională fotografiilor, conform standardelor în fotografia de arhitectură și HORECA;
 • Tariful de pornire, de mai sus, se aplică pentru hoteluri și pensiuni aflate în București și împrejurimi. Pentru locații din țară veți primi o ofertă personalizată, după o discuție în prealabil despre mărimea locației, numărul de camere diferite fotografiate, spații comune etc și care va include și costurile de transport.
 • Putem face atât fotografii de interior/exterior cât și fotografii culinare cu meniul restaurantului, tururi virtuale 360 ale locației cât și prezentări video cu secvențe înregistrate în interior (cu cameră 4K mobilă) și exterior, inclusiv cu o dronă de ultimă generație.

Tarifele de mai sus sunt orientative, NU includ TVA și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi.

Pentru deplasări în țară îți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea prețuri servicii foto.

Stock Estate MoieciuStock Estate MoieciuFotografii profesionale pentru pensiunifotografii pensiune casa kraus crit

Experiența mea în fotografie

15

Ani de experiență în fotografie

730

Proiecte foto realizate

860.000

De fotografii

130+

Tururi virtuale 360º realizate până acum

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

 

Razelm Luxury Resort - foto Călin StanCaju RestaurantMace Restaurant

Clipuri video de prezentare hoteluri și restaurante

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografii de produs, culinare, cu meniul restaurantului

Fotografii culinare, cu produsele servite în restaurantul tău, imagini realizate profesional care să îți crească vânzările.
Fotografie culinară pentru restaurant și fast-food Fotografie de produs - culinar / Călin Stan

De ce sa ai fotografii de calitate pentru hotelul sau pensiunea ta?

Există mai multe motive pentru care ar trebui să ai fotografii de calitate pentru hotelul sau pensiunea ta. Iată cinci dintre ele:

 1. Promovarea: Fotografiile de calitate pot fi utilizate pentru a promova hotelul sau pensiunea ta prin intermediul platformelor de booking,, site-ului hotelului, rețelelor sociale sau prin intermediul altor mijloace de marketing, atragând astfel atenția potențialilor clienți.
 2. Imaginea de business: Fotografiile de calitate contribuie la crearea unei imagini pozitive pentru hotelul sau pensiunea ta, arătând că ești organizat și profesionist și că îți pasă de imaginea ta.
 3. Așteptările clienților: Oamenii au tendința să aștepte ca fotografiile hotelului sau pensiunii să reflecte realitatea, astfel fotografiile de calitate vor ajuta la menținerea așteptărilor clienților la un nivel realist. Fotografiile de calitate atrag atenția potențialilor clienți si fac diferența între alegerea ta sau a altui hotel/pensiune.
 4. Rezervările: Fotografiile de calitate ajută la generarea de rezervări, deoarece pot prezenta atractiv hotelul sau pensiunea și pot convinge clienții să rezerve un sejur.
 5. Vizualizare: Fotografiile de calitate, realizate de un fotograf profesionist, permit vizualizarea în detaliu a camerelor, facilităților și împrejurimilor hotelului/pensiunii tale și nu se concentrează doar pe camere, deoarece imaginile de calitate ale spațiilor comune, cum ar fi recepția, restaurantul, zona SPA sau piscina, sunt la fel de importante pentru potențialii clienți.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Tururi virtuale 360º

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată