Fotografie hotelieră. Fotografii pentru hoteluri, pensiuni, apartamente in regim hotelier AirBNB – Booking și restaurante (clădiri, camere, meniuri, servicii etc). Clipuri de prezentare.

Într-un domeniu atât de complex și de vast cum este cel al ospitalității, ai nevoie de imagini de calitate care să pună într-o lumină favorabilă hotelul, pensiunea, apartamentul in regim hotelier  AirBNB – Booking, vila, hostelul, restaurantul, barul sau bistroul pe care îl conduci sau reprezinți. Ai nevoie atât de fotografii de ansamblu de interior cât și de exterior, de fotografii de detaliu, fotografii culinare care să transmită calitatea superioară a meniului, imagini din zonele de servicii (spa, piscină, fitness etc) precum și de fotografii office/birouri.

Dacă vrei fotografii realizate profesional și cu o calitate peste cea a concurenței găsești contactul meu mai jos precum și o serie din fotografiile mele de portofoliu, fotografii realizate pentru unități de cazare și de alimentație publică.

Ce iti pot oferi? Fotografii profesionale dar și filmări de la sol și din aer (din drona). Clipuri de prezentare si fotografii culinare.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Fotografii hoteluri si restaurantereal estate photography 2019

Clipuri de prezentare:

Fotografii profesionale pentru apartamente in regim hotelier AirBNB si Booking, hoteluri, pensiuni si restaurante.

fotografii apartamente airbnb regim hotelier fotografii hoteluri si pensiuni fotografii apartamente airbnb regim hotelier fotografii apartamente airbnb regim hotelierreal estate 2019 calin stanfotografie imobiliarafoto-hotel-wm-1saptamana-haferland-2016-calin-stan-04572015_0818_10003200-01fotografie culinara scaritafotografie foodfotografie foodfotografie culinaraDSCF9447DSCF9477IMG_0617IMG_0555