Fotografie hotelieră. Fotografii pentru hoteluri, pensiuni, apartamente în regim hotelier AirBNB – Booking și restaurante (clădiri, camere, meniuri, servicii etc). Clipuri de prezentare.

Într-un domeniu atât de complex și de vast cum este cel al ospitalității, ai nevoie de imagini de calitate care să pună într-o lumină favorabilă hotelul, pensiunea, apartamentul în regim hotelier  AirBNB – Booking, vila, hostelul, restaurantul, barul sau bistroul pe care îl conduci sau reprezinți. Ai nevoie atât de fotografii de ansamblu de interior cât și de exterior, de fotografii de detaliu, fotografii culinare care să transmită calitatea superioară a meniului, imagini din zonele de servicii (spa, piscină, fitness etc).

Dacă vrei fotografii realizate profesional și cu o calitate peste cea a concurenței găsești contactul meu mai jos precum și o serie din fotografiile mele de portofoliu, dar și câteva clipuri de prezentare pe care le-am făcut unor hoteluri și pensiuni. În plus, te pot ajuta și cu servicii de realizare tururi virtuale și fotografiere panoramică.

Ce îți pot oferi? Fotografii profesionale și filmare de la sol & din aer (din drona). Clipuri de prezentare, tururi virtuale și fotografii culinare.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Fotografii, clipuri de prezentare și tururi virtuale:

fotografii pensiune casa kraus critFotografii HORECA pensiuni si hotelurifotografii profesionale pentru pensiuni si hoteluriFotografii profesionale pentru pensiuni si hoteluriServicii foto profesionale pentru hoteluriFotografii hoteluri si restaurante

Clipuri de prezentare:

Fotografii profesionale pentru apartamente în regim hotelier AirBNB si Booking, hoteluri, pensiuni și restaurante.

Fotografii profesionale hoteluri mic dejunFotografii profesionale pensiuni fotografii hoteluri si pensiunifoto-hotel-wm-1
Pensiunea Potcoava - fotografie HORECA

Cât costă serviciile foto pentru hoteluri, pensiuni și domeniul HORECA?

Prețul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Dar, doar că punct de pornire, iată mai jos câteva repere. Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!

Fotografii pentru hoteluri, pensiuni, domeniul HORECA

  • Tariful începe de la 400 Euro per locație;
  • Prețul final va depinde de dimensiunea locației, numărul de încăperi distincte fotografiate, spații comune etc; Contactează-mă pentru o ofertă personalizată.
  • Numărul de fotografii pe care le vei primi depinde doar de dimensiunea locației, numărul de camere pe care le vom fotografia, spații etc;
  • Tariful include editarea fotografiilor;
  • Putem face atât fotografii cât și prezentări video cu secvențe înregistrate în interior (cu cameră 4K mobilă) și exterior, inclusiv cu o dronă de ultimă generație.

Tarifele de mai sus sunt orientative și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi. Nu se adaugă TVA, firma mea nefiind plătitoare de TVA.

Pentru deplasări în țară iți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea Prețuri servicii foto.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată