Fotograf HORECA. Fotografii pentru hoteluri, pensiuni, apartamente în regim hotelier AirBNB – Booking și restaurante. Tururi virtuale 360 și clipuri de prezentare.

Într-un domeniu atât de complex și de vast cum este cel HORECA, ai nevoie de imagini de calitate care să pună într-o lumină favorabilă hotelul, pensiunea, apartamentul în regim hotelier  AirBNB – Booking, vila, hostel-ul, restaurantul, cofetăria sau bistro pe care îl conduci sau reprezinți. Ai nevoie atât de fotografii de ansamblu de interior cât și de exterior, de fotografii de detaliu, fotografii culinare care să transmită calitatea meniului, imagini din zonele de servicii (spa, piscină, fitness etc).

Dacă vrei fotografii realizate profesional și cu o calitate peste cea a concurenței găsești contactul meu mai jos precum și o serie din fotografiile mele de portofoliu, dar și câteva clipuri de prezentare pe care le-am făcut unor hoteluri și pensiuni. În plus, te pot ajuta și cu realizarea unui tur virtual și fotografierea hotelului cu drona.

Ce îți pot oferi? Fotografii profesionale și filmare de la sol & din aer (din drona). Clipuri de prezentare, tururi virtuale și fotografii culinare.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Fotografii HORECA, clipuri de prezentare și tururi virtuale:
Fotograf HORECABungalouri Casa Timiș - foto Călin Stanfotografii pensiune casa kraus critFotograf HORECAFotografii profesionale pentru pensiuniFotografii profesionale hotelFoto HORECAResort Casa Timiș - foto Călin Stan Resort Casa Timiș - foto Călin Stan Resort Casa Timiș - foto Călin Stan Bungalouri Casa TimișExterior bungalouri Casa TimișFotografii HORECA pensiuni si hoteluriFotograf profesionist hoteluri si pensiuniFotografie de restaurantfotografii profesionale pentru pensiuni si hoteluriFotografii profesionale pentru pensiuni si hoteluriFotografii HORECA Fotograf hotelier

Clipuri de prezentare:

 

Fotografii profesionale pentru apartamente în regim hotelier AirBNB si Booking, hoteluri, pensiuni și restaurante.

Fotografii profesionale hoteluri mic dejunFotografii profesionale pensiuni Resort Casa Timiș - foto Călin StanResort Casa Timiș - foto Călin StanPensiunea Potcoava - fotografie HORECA

Tururi Virtuale

Cât costă serviciile foto pentru hoteluri, pensiuni și domeniul HORECA?

Prețul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Dar, doar că punct de pornire, iată mai jos câteva repere. Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!

Fotografii pentru hoteluri, pensiuni, domeniul HORECA

  • Tariful pentru fotografii HORECA începe de la 2500 LEI per locație (de exemplu pentru un hotel de mici dimensiuni sau o pensiune fotografiată atât în interior cât și în exterior);
  • Prețul final va depinde de dimensiunea locației, numărul de încăperi distincte fotografiate, spații comune, numărul de fotografii finale livrate etc;
  • Numărul de fotografii pe care le vei primi depinde de dimensiunea locației, numărul de camere pe care le vom fotografia, spații etc;
  • Tariful include editarea profesională fotografiilor, conform standardelor în fotografia de arhitectură și HORECA;
  • Tariful de pornire, de mai sus, se aplică pentru hoteluri și pensiuni aflate în București și împrejurimi. Pentru locații din țară veți primi o ofertă personalizată, după o discuție în prealabil despre mărimea locației, numărul de camere etc și care va include și costurile de transport.
  • Putem face atât fotografii de interior/exterior cât și fotografii culinare cu meniul restaurantului, tururi virtuale 360 ale locației cât și prezentări video cu secvențe înregistrate în interior (cu cameră 4K mobilă) și exterior, inclusiv cu o dronă de ultimă generație.

Tarifele de mai sus sunt orientative, NU includ TVA și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi.

Pentru deplasări în țară îți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea prețuri servicii foto.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată