Calin StanCu un background de peste 14 ani fotografie, sunt fotograf profesionist full-service specializat in proiecte foto corporate, fotografie de eveniment, industrială și imobiliară. De trei ani am adăugat serviciilor mele și fotografiile și filmările aeriene, pentru a aduce un plus de valoare clipurilor de prezentare pe care le fac.

În toți acești ani am dezvoltat cel mai mare site dedicat fotografilor din România – ClubulFoto.com, care este un business de sine stătător, o publicație dedicată fotografilor și o comunitate foto extinsă.

De trei am devenit fotograf-colaborator National Geographic, iar despre proiectele mele poți citi de câteva ori pe an in revistele National Geographic si NG Traveler România.

Pe scurt, dacă ai nevoie de fotografii la evenimente corporate, fotografii sau filmări aeriene, fotografii de produs pentru un magazin online sau offline, fotografii culinare pentru restaurantul pe care îl administrezi sau imagini pentru promovarea unor destinații turstice, ai ajuns unde trebuie!

Iar dacă ești pasionat de fotografie, te invit în turele mele foto pe care le organizez periodic.

Află mai multe din prezentarea serviciilor mele foto-video (PDF)

În portofoliul meu vei găsi toate tipurile de fotografie pe care le-am amintit și, mai pe larg, te pot ajuta cu:

 • fotografie comercială, de produs pentru magazine și producători
 • fotografie de eveniment (corporate), fotografii în cadrul evenimentelor organizate de companii (conferințe, lansări de produse, etc) și portrete corporate
 • fotografii și filmări aeriene – despre care găsești detalii pe siteul meu dedicat: Filmări aeriene  – TheDrone.ro
 • fotografie imobiliară, pentru dezvoltatori, brockeri, hoteluri, pensiuni, clădiri de birouri, dar și pentru reședinte private (inclusiv AirBNB / Booking, închirieri în regim hotelier etc)
 • fotografie culinara (food & drinks) pentru restaurante, hoteluri, baruri, unități de alimentație, magazine, firme de catering
 • fotografii auto, pentru branduri auto, importatori și distribuitori
 • fotografie de călătorie, peisaj și turistică pentru agenții de turism, reviste, tur-operatori, companii aeriene etc
 • fotografie documentară, evenimente, reportaje și alte proiecte speciale

Orice propunere de proiect ai avea, te invit să mă contactezi.

Fotografiile realizate de mine pot fi tipărite la rezoluții mari și foarte mari, pe afișe publicitare, calendare, cărți poștale, cataloage, sau pot fi utilizate în DVD-uri multimedia sau materiale publicitare.

Fotografiile mele au apărut deja în cărți, reviste, afișe publicitare de mari dimensiuni (inclusiv bannere outdoor), cataloage online și offline, ghiduri turistice și manuale școlare, dar și în multe ziare, reviste și publicații internaționale. O parte din ele le poți vedea aici.

P.S. Există ceva ce NU fac: fotografii la nunți, cumetrii sau botezuri. 🙂

Experienta mea in fotografie

14

Ani de experiență în fotografie

482

Proiecte foto realizate

650.000

De fotografii

243

Aparate foto și obiective utilizate și/sau testate la Clubul Foto

Clientii mei de pana acum au fost: agentii de turism, magazine online si offline, producatori, intreprinderi, edituri, etc.

 • In ultimii ani m-am implicat activ in proiecte si campanii pentru National Geographic Romania, IKEA Romania, McDonaldsHuawei, Suzuki, Samsung, Sony, Panasonic, TP-Link, IRUM SA, MedCity, Coficab, Culinaryon, Federal-Mogul, Rustler, Kingston, EPSON dar si campanii de promovare a unor destinatii din Romania si de peste hotare, cum ar fi Greek Explorer, Romania Autentica, #MovedToGreece si Descopera Moldova / Drumul vinului.
 • Am dezvoltat cea mai mare comunitate a fotografilor Romani de pe Facebook, pagina Clubul Foto – Harta Fotografilor avand peste 52.000 de fani
 • Sunt activ pe rețelele sociale, acolo unde am peste 10.000 de followers in total (aproape 5.000 de prieteni pe Facebook, 5.000+ followers pe Instagram și 2.000 pe Twitter).

Workshopuri de fotografie și prezentări de produse

Organizez workshopuri de fotografie și ture foto pentru fotografi de orice nivel și prezint publicului din România, în premieră, aparate foto și echipamente în cadrul evenimentelor organizate de Canon, Epson, si Panasonic.

Proiectele mele

clubulfotoAcum aproape nouă ani am lansat cel mai cunoscut site pentru fotografii din România-ClubulFoto.com, o revistă online de fotografie în care scriu despre tot ce înseamnă aparate foto, camere video și cum le poți utiliza la potențialul lor maxim. Testez aparate, scriu recomandări și tutoriale, dar tot aici ți-am pregătit și o secțiune dedicată anunțurilor foto-video și Hartă Fotografilor – o hartă interactivă cu fotografii din România, grupați pe domeniul de activitate (fotografi de nuntă, de produs etc). Este un proiect in continuă dezvoltare, de la un an la an devenind mai amplu, mai diversificat, mai complex.

filmari aerieneTheDrone.ro – Filmări și fotografii aeriene profesionale. Am lansat TheDrone la jumătatea anului 2016 pentru că îmi place să fac lucrurile “altfel”. De aici și până la o schimbare de perspectivă nu a mai fost decât un pas. TheDrone oferă servicii foto/video aeriene, operând cu drone de ultima generație. Filmări 4K și Full HD, fotografii de înaltă rezoluție-nimic nu reprezintă o provocarea prea mare pentru echipa noastră. Ce am făcut până acum, poți vedea aici.

Blogul de turism TravelLife.ro l-am lansat deoarece fotografia se îmbină perfect cu călătoria, iar fotografia turistică este unul din domeniile mele principale de activitate. Am călătorit până acum în 25 de țări și peste 100 de orașe, “explorand” 16% din suprafața globului, așadar aici scriu despre călătoriile pe care le fac, despre proiectele de travel pe care le organizez și despre food & drinks din locurile pe care le vizitez. Îmi place să experimentez aventuri noi și vă povestesc și vouă despre ele! Așadar, ne vedem pe TravelLife.ro!

My happy clients

Portofoliu clienti

Vrei să afli mai multe? Mă găsești și aici:

Poți achiziționa fotografiile mele și de aici:

Instagram