Tururi virtuale 360° foto și video, prezentări 3D, inclusiv tururi virtuale compatibile cu ochelari VR și fotografii 3D

Tururi virtuale SEE360Ești pregătit pentru cea mai interactivă experiență de prezentare a locației tale? Un tur virtual interactiv (sau ”tur virtual 3D”) cu imagini de la sol, din interior și exterior dar și din aer (cu dronă de ultimă generație). Un nou ”standard” în prezentarea locațiilor. Prezintă locația ta clienților cu minim de efort și maxim de interactivitate! Pentru tururi virtuale foto și video 360° am dezvoltat SEE360.ro, un pachet de servicii dedicate la 360°.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Tururi virtuale 360

Tururi virtuale 360°

Tururile interactive pot avea muzică sau o prezentare audio (voice-over) pe fundal. Pot include animații, secvențe video, prezentări de produse, texte dinamice sau pot avea chiar videoclipuri de prezentare integrate, toate pentru a spori gradul de interactivitate și a oferi o experiență personalizată și unică. Este o experiența vizuală complexă și interactivă, care pune într-o lumină diferită locația și activitatea ta în fața clienților.

Iată un exemplu de tur virtual din portofoliul meu:

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi

Avantajul major al unui tur 360° foto sau video este că poate fi vizualizat instant, oricând și de oriunde, folosind un laptop sau un telefon mobil, fără a instala alte aplicații. Poți invita clienții să îți vadă locația de la distanță, prin email, Facebook sau chiar integrând turul virtual pe site-ul tău, la fel de ușor precum afișezi un videoclip de pe Youtube, fie că vorbim de un tur virtual foto sau video.

Te-am făcut curios? Hai să ne cunoaștem și să discutăm împreună detaliile proiectului tău … virtual!

Contactează-mă acum pentru o ofertă:

phone0727.086.510

emailhello@calinstan.com

Călin Stan - Fotograf profesionistCălin Stan
Fotograf profesionist


5.0 Based on 44 reviews
powered by Google
Citește review-urile

Tururi virtuale 360º pe care le-am realizat recent:

Malvensky Jewellery

Hotel Razelm Luxury Resort

Showroom Komoder Cotroceni

Cine poate beneficia de prezentări cu tururi virtuale 360?

De prezentări interactive 360° foto sau video poate beneficia orice business care are (cel puțin) o locație fizică. De la proiecte imobiliare, hoteluri și pensiuni, apartamente în regim hotelier AirBNB și Booking, cluburi, saloane de evenimente și restaurante până la frizerii, și saloane de cosmetică. De serviciile de realizare tur virtual pot beneficia și mall-urile, fabricile și unitățile de producție, showrooms de orice fel dar și obiectivele turistice, muzeele, bisericile sau chiar parcuri naturale – toate pot fi puse în valoare cu ajutorul unui tur virtual panoramic interactiv.

Contactează-mă pentru o ofertă!

Într-o lume modernă, îți vei dori ca posibilii clienți să vadă locația ta în câteva secunde, să o vizualizeze ”ca și cum ar fi acolo”. Un prim contact, o primă imagine ”WOW” îți oferă un avantaj în fața concurenței, pentru că – nu-i așa – prima impresie contează!

Aici intervin eu, cu serviciile de realizare tur virtual panoramic interactiv cu imagini de interior și exterior. Eu și echipa mea te putem ajuta cu servicii de creare tur virtual interactiv profesional, indiferent unde se află locația ta.

8 avantaje ale unui tur virtual 360º

Crearea și prezentarea unui tur virtual aduce multe avantaje, dar cele mai importante 8 avantaje sunt următoarele:

  • Disponibilitate 24/7: locația ta poate fi văzută de clienți oricând, indiferent de ”orele de program”;
  • Accesibilitate (de oriunde): nu mai trebuie să planifici vizite și vizionări. Trimiți clientului linkul către turul virtual și acesta poate ajunge ”la vizionare” instant, folosind doar telefonul mobil;
  • Experiență de vizionare imersivă: tururile virtuale oferă o experiență de vizionare imersivă. Oricine poate vedea din orice unghi locația pe care o reprezinți. Fie că vorbim de un apartament, un ansamblu imobiliar, un hotel, o pensiune sau o unitate de producție, poți prezenta locația din orice unghi, într-un mod interactiv;
  • Personalizare: Tururile virtuale pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor și dorințelor vizitatorilor, prin adăugarea de informații suplimentare sau prin accentuarea anumitor aspecte.
  • Promovare: Tururile virtuale pot fi utilizate pentru a promova un spațiu sau un loc, prin intermediul rețelelor sociale sau al site-urilor web, atrăgând astfel atenția
  • Compatibilitate cu orice dispozitiv: tururile virtuale pot fi vizualizate de pe orice dispozitiv cu acces la internet – laptop sau smartphone – inclusiv sisteme VR cu ochelari 3D VR;
  • Conversie rapidă: șansele ca un client nou să cumpere, să achiziționeze un serviciu sau să facă o rezervare sunt de două ori mai mari în urma vizualizării unui tur interactiv.
  • Economie de timp și bani: Tururile virtuale pot fi utilizate pentru a prezenta un spațiu sau un loc înainte de a lua o decizie de călătorie sau de achiziție, economisind astfel timp și bani.

Contactează-mă pentru o ofertă!

Shopping City Târgu Mureș

Apartament showroom – Escape Residence

Tarif tur virtual 360º

Tariful pentru realizarea unei experiențe virtuale 360° foto sau video depinde de mărimea spațiului pe care îl vom fotografia (virtualiza), de numărul de ”puncte de interes” (zone/puncte de rotație 360°) și de complexitatea funcțiilor turului virtual rezultat (integrare video / voice-over / hotspot-uri interactive etc). Iată tariful de pornire:

De la 1500 LEI + TVA / locație

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!

Tariful pentru creare tur virtual 360° începe de la 1500 LEI + TVA pentru un spațiu cu 10 zone fotografiate (10 fotografii 360° incluse în tur). Tariful final se calculează în funcție de numărul de imagini 360° incluse în tur sau de dimensiunea spațiului fotografiat (în metri pătrați). Tariful per imagine 360° / pe metru pătrat scade cu cât turul are mai multe imagini integrate/spațiul e mai mare. Detalii despre tarifele tururilor virtuale, aici.

BONUS pentru toate tururile virtuale realizate în 2023:

  • găzduire gratuită a turului virtual în cloud, pentru primii 2 ani;
  • consultanță gratuită pentru implementarea și afișarea turului pe site-ul companiei tale.

Te rog să mă contactezi pentru o ofertă personalizată și adaptată nevoilor tale.

Te gândești la un proiect mai complex?

Te pot ajuta cu realizarea de fotografii profesionale de interior și exterior, fotografie imobiliară și HORECA dar și fotografie culinară, fotografie de eveniment și fotografie de produs și filme de prezentare cu filmări de la sol și din aer.

Contactează-mă pentru o ofertă!

Au apelat deja la serviciile mele:

Happy Clients 2024

Ce spun clienții?

Colaborarea cu SEE360.ro a venit într-un moment foarte potrivit pentru Muzeul Hartilor. Echipa este bine pregătită, deschisă la sugestii și a livrat un produs de foarte bună calitate într-un timp record (câteva zile, mai puțin de o săptămână). Am apela la ei cu încredere, de fiecare data când am avea nevoie de servicii ce presupun fotografie de orice fel (tur virtual, aerian, fotografie de produs etc). Mulțumim pentru tot, Călin.
– Cristina Toma / Muzeul Hărților

Am beneficiat de serviciile de excepție ale lui Călin pentru barul pe care îl administrez și am fost foarte încântat de ceea ce a ieșit. Recomand cu multă căldură să apelați la serviciile lui Călin și ale echipei sale!
– Mihaela D. /  HIDDEN Bar

Îl recomand cu încredere pe Călin. Am colaborat de mai multe ori și de fiecare data serviciile și profesionalismul său au fost peste așteptări. Turul virtual este realizat cu echipamente high tech și rezoluția și claritatea imaginii sunt de excepție!
– Andrei M. / Komoder

Contactează-mă pentru o ofertă!

Ce înseamnă un tur virtual 360º realizat profesional?

Un tur virtual 360° interactiv realizat profesional înseamnă că acesta a fost creat utilizând tehnologii și echipamente de ultima generație, care permit o calitate superioară a imaginilor și un grad ridicat de interactivitate. Turul virtual vă fi realizat de un fotograf sau un producător profesionist, care cunoaște și înțelege nevoile și dorințele vizitatorilor în funcție de specificul locației (hotel, pensiune, restaurant, salon de evenimente, fabrică etc) și poate personaliza turul în funcție de acestea.

Turul virtual vă fi creat cu un design atractiv, care vă fi intuitiv și ușor de utilizat, cu un sistem de navigație simplu și un meniu intuitiv. Acest tur va include și elemente multimedia, cum ar fi text, imagini sau sunet, care vor ajuta la prezentarea informației și a detaliilor despre locație.

În plus, turul virtual interactiv profesional vă fi testat și optimizat pentru a ne asigura că este compatibil cu diferite dispozitive și browsere web și vă fi optimizat pentru performanță și viteză de încărcare.

În final, un tur virtual 360 interactiv realizat profesional vă fi o unealta puternică de marketing și promovare pentru locația ta, oferind vizitatorilor o experiență interactivă și captivantă, care îi vă atrage să viziteze locația ta în persoană.

Compatibil cu ochelarii 3D VR

Tururile realizate de mine și de echipa mea sunt compatibile cu ochelarii 3D sau ochelarii VR 3D. Așadar poți organiza experiențe de vizionare complexe, inclusiv la târguri, la standuri sau în showroom, oferind clienților și vizitatorilor posibilitatea de a experimenta pe loc o vizionare 3D a locației tale.

Principalii beneficiarii ai acestei tehnologii sunt dezvoltatorii de proiecte imobiliare, care își pot augmenta prezența la târgurile imobiliare cu ochelari de realitate virtuală, oferindu-le astfel celor care ajung la stand o experiență fidelă de vizionare a unui apartament, complex imobiliar sau a unei locații.

Contactează-mă pentru o ofertă!