Tururi virtuale 360 foto și video, prezentări 3D, inclusiv tururi virtuale compatibile cu ochelari VR și fotografii 3D

Tururi virtuale SEE360Ești pregătit pentru cea mai interactivă experiență de prezentare a locației tale? Un tur virtual interactiv (sau ”tur virtual 3D”) cu imagini de la sol, din interior și exterior dar și din aer (cu dronă de ultimă generație). Un nou ”standard” în prezentarea locațiilor. Prezintă locația ta clienților cu minim de efort și maxim de interactivitate! Pentru tururi virtuale foto și video 360° am dezvoltat SEE360.ro, un pachet de servicii dedicate la 360°.

Tururile interactive pot avea muzică sau o prezentare audio (voice-over) pe fundal. Pot include animații, secvențe video, prezentări de produse, texte dinamice sau pot avea chiar videoclipuri de prezentare integrate, toate pentru a spori gradul de interactivitate și a oferi o experiență personalizată și unică. Este o experiența vizuală complexă și interactivă, care pune într-o lumină diferită locația și activitatea ta în fața clienților.

Avantajul principal al unui tur 360° foto sau video este că poate fi vizualizat instant, oricând și de oriunde, folosind un laptop sau un telefon mobil, fără a instala alte aplicații. Poți invita clienții să îți vadă locația de la distanță, prin email, Facebook sau chiar integrând turul virtual pe site-ul tău, la fel de ușor precum afișezi un videoclip de pe Youtube, fie că vorbim de un tur virtual foto sau video.

Te-am făcut curios? Hai să ne cunoaștem și să discutăm împreună detaliile proiectului tău … virtual!

Contactează-mă acum pentru un tur virtual 360: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Iată câteva exemple de tururi virtuale 360 pe care le-am realizat recent:

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi

Malvensky Jewellery

Centrul de echitație Potcoava

Magazin Douglas

Showroom Komoder Cotroceni

Shopping City Târgu Mureș

Apartament showroom – Escape Residence

Filmare tur virtual 360 video

Cine poate beneficia de prezentări cu tururi virtuale 360?

De prezentări interactive 360° foto sau video poate beneficia orice business care are (cel puțin) o locație fizică. De la domeniul imobiliar și HORECA, hoteluri, pensiuni, apartamente în regim hotelier (AirBNB și Booking), cluburi, saloane de evenimente și restaurante până la frizerii, și saloane de cosmetică. De serviciile de realizare tur virtual pot beneficia și mall-urile, fabricile și unitățile de producție, showrooms de orice fel dar și obiectivele turistice, muzeele, bisericile sau chiar parcuri naturale – toate pot fi puse în valoare cu ajutorul unui tur virtual panoramic interactiv.

Într-o lume modernă, îți vei dori ca posibilii clienți să vadă locația ta în câteva secunde, să o vizualizeze ”ca și cum ar fi acolo”. Un prim contact, o primă imagine ”WOW” îți oferă un avantaj în fața concurenței, pentru că – nu-i așa – prima impresie contează!

Aici intervin eu, cu serviciile de realizare tur virtual panoramic interactiv cu imagini de interior și exterior. Eu și echipa mea te putem ajuta cu servicii de creare tur virtual interactiv profesional, indiferent unde se află locația ta.

portofoliu clienti5 avantaje ale unui tur virtual:

Crearea și prezentarea unui tur virtual aduce multe avantaje, dar cele mai importante sunt următoarele:

  • Disponibilitate 24/7: locația ta poate fi văzută de clienți oricând, indiferent de ”orele de program”;
  • Accesibil de oriunde: nu mai trebuie să planifici vizite și vizionări. Trimiți clientului linkul către turul virtual și acesta poate ajunge ”la vizionare” instant, folosind doar telefonul mobil;
  • Experiență de vizionare completă: oricine poate vedea din orice unghi locația pe care o reprezinți. Fie că vorbim de un apartament, un ansamblu imobiliar, un hotel, o pensiune sau o unitate de producție, poți prezenta locația din orice unghi, într-un mod interactiv;
  • Compatibilitate cu orice dispozitiv: tururile virtuale pot fi vizualizate de pe orice dispozitiv cu acces la internet – laptop sau smartphone – inclusiv sisteme VR cu ochelari 3D VR;
  • Conversie rapidă: șansele ca un client nou să cumpere, să achiziționeze un serviciu sau să facă o rezervare sunt de două ori mai mari în urma vizualizării unui tur interactiv.

Tarif tur virtual 360°

Tariful pentru realizarea unei experiențe virtuale 360° foto sau video depinde de mărimea spațiului pe care îl vom fotografia (virtualiza), de numărul de ”puncte de interes” (zone/puncte de rotație 360°) și de complexitatea funcțiilor turului virtual rezultat (integrare video / voice-over / hotspot-uri interactive etc). Iată tariful de pornire:

De la 900 LEI + TVA / locație

Tariful pentru creare tur virtual 360 începe de la 900 LEI + TVA pentru un spațiu cu 5 zone fotografiate (5 fotografii 360 incluse în tur). Tariful final se calculează în funcție de numărul de imagini 360 incluse în tur sau de dimensiunea spațiului fotografiat (în metri pătrați). Tariful per imagine 360 / pe metru pătrat scade cu cât turul are mai multe imagini integrate/spațiul e mai mare. Detalii despre tarifele tururilor virtuale, aici.

BONUS pentru toate tururile virtuale realizate în 2022:

  • găzduire gratuită a turului virtual în cloud, pentru primii 2 ani;
  • consultanță gratuită pentru implementarea și afișarea turului pe site-ul companiei tale.

Te rog să mă contactezi pentru o ofertă personalizată și adaptată nevoilor tale.

Compatibil cu ochelarii 3D VR

Tururile realizate de mine și de echipa mea sunt compatibile cu ochelarii 3D sau ochelarii VR 3D. Așadar poți organiza experiențe de vizionare complexe, inclusiv la târguri, la standuri sau în showroom, oferind clienților și vizitatorilor posibilitatea de a experimenta pe loc o vizionare 3D a locației tale.

Principalii beneficiarii ai acestei tehnologii sunt dezvoltatorii de proiecte imobiliare, care își pot augmenta prezența la târgurile imobiliare cu ochelari de realitate virtuală, oferindu-le astfel celor care ajung la stand o experiență fidelă de vizionare a unui apartament, complex imobiliar sau a unei locații.

Te gândești la un proiect mai complex?

Te pot ajuta cu realizarea de fotografii profesionale de interior și exterior, fotografie imobiliară și HORECA dar și fotografie culinară, fotografie de eveniment și fotografie de produs – inclusiv fotografie de produs 3D / 360° și filme de prezentare 360 sau convenționale, cu imagini de la sol și din aer.

Contactează-mă acum pentru un tur virtual 360: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Au apelat deja la serviciile mele

portofoliu clienti