Realizare tur virtual 360° și prezentări 3D, inclusiv tururi virtuale compatibile cu ochelari VR și fotografii 3D

Tururi virtuale SEE360Ești pregătit pentru cea mai interactivă experiență de prezentare a locației tale? Un tur virtual interactiv cu imagini de la sol, din interior și exterior dar și din aer (cu dronă de ultimă generație). Un nou ”standard” în prezentarea locațiilor. Prezintă locația ta clienților cu minim de efort și maxim de interactivitate! Pentru tururi virtuale și fotografii 360° am dezvoltat SEE360.ro, un pachet de servicii dedicate la 360°.

Tururile interactive pot avea muzică sau o prezentare audio (voice-over) pe fundal. Pot include animații, secvențe video, prezentări de produse sau pot avea chiar videoclipuri de prezentare integrate, toate pentru a spori gradul de interactivitate și a oferi o experiență personalizată și unică. Este o experiența vizuală complexă și interactivă, care pune într-o lumină diferită locația și activitatea ta în fața clienților.

Avantajul principal al unui tur 360° este că poate fi vizualizat instant, oricând și de oriunde, folosind un laptop sau un telefon mobil, fără a instala alte aplicații. Poți invita clienții să iți vadă locația de la distanță, prin email, Facebook sau chiar integrând turul virtual pe site-ul tău, la fel de ușor precum afișezi un videoclip de pe Youtube.

Te-am făcut curios? Hai să ne cunoaștem și să discutăm împreună detaliile proiectului tău … virtual!

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Iată câteva exemple de tururi virtuale pe care le-am realizat recent:

Cine poate beneficia de prezentări cu tururi virtuale?

De prezentări interactive 360° poate beneficia orice business care are (cel puțin) o locație fizică. De la domeniul imobiliar și HORECA, hoteluri, pensiuni, apartamente în regim hotelier (AirBNB și Booking), cluburi, saloane de evenimente și restaurante până la frizerii, și saloane de cosmetică. De serviciile de realizare tur virtual pot beneficia și mall-urile, fabricile și unitățile de producție, showroom-urile de orice fel dar și obiectivele turistice, muzeele, bisericile sau chiar parcuri naturale – toate pot fi puse în valoare cu ajutorul unui tur virtual panoramic interactiv.

Într-o lume modernă, îți vei dori ca posibilii clienți să vadă locația ta în câteva secunde, să o vizualizeze ”ca și cum ar fi acolo”. Un prim contact, o primă imagine ”WOW” îți oferă un avantaj în fața concurenței, pentru că – nu-i așa – prima impresie contează!

Aici intervin eu, cu serviciile de realizare tur virtual panoramic interactiv. Eu și echipa mea te putem ajuta cu servicii de creare tur virtual interactiv profesional, indiferent unde se află locația ta.

Tur Virtual 3605 avantaje ale unui tur virtual:

Crearea și prezentarea unui tur virtual aduce multe avantaje, dar cele mai importante sunt următoarele:

  • Disponibilitate 24/7: locația ta poate fi văzută de clienți oricând, indiferent de ”orele de program”;
  • Accesibil de oriunde: nu mai trebuie să planifici vizite și vizionări. Trimiți clientului linkul către turul virtual și acesta poate ajunge ”la vizionare” instant, folosind doar telefonul mobil;
  • Experiență de vizionare completă: oricine poate vedea din orice unghi locația pe care o reprezinți. Fie că vorbim de un apartament, un ansamblu imobiliar, un hotel, o pensiune sau o unitate de producție, poți prezenta locația din orice unghi, într-un mod interactiv;
  • Compatibilitate cu orice dispozitiv: tururile virtuale pot fi vizualizate de pe orice dispozitiv cu acces la internet – laptop sau smartphone – inclusiv sisteme VR cu ochelari 3D VR;
  • Conversie rapidă: șansele ca un client nou să cumpere, să achiziționeze un serviciu sau să facă o rezervare sunt de două ori mai mari în urma vizualizării unui tur interactiv.

Tarif realizare tur virtual 360°

Tariful pentru realizarea unei experiențe virtuale 360° depinde de mărimea spațiului pe care îl vom fotografia (virtualiza) de numărul de ”puncte de interes” (zone/puncte de rotație 360°) și de complexitatea funcțiilor turului virtual rezultat (integrare video / voice-over / hotspot-uri HTML etc).

De la 4.5 LEI / m²

Tariful pentru creare tur virtual începe de la 450 LEI pentru un spațiu cu o suprafață de maxim 100mp. Sau 4.5 LEI pe metru pătrat fotografiat.

BONUS pentru toate tururile virtuale realizate în 2020:

  • găzduire gratuită a turului virtual în cloud pentru primii 2 ani
  • consultanță pentru implementare și pentru integrarea pe siteul propriu.

Te rog să mă contactezi pentru o ofertă personalizată și adaptată nevoilor tale.

Compatibil cu ochelarii 3D VR

Tururile realizate de mine și de echipa mea sunt compatibile cu ochelarii 3D sau ochelarii VR. Așadar poți organiza experiențe de vizionare complexe, inclusiv la târguri, la standuri sau în showroom, oferind clienților și vizitatorilor posibilitatea de a experimenta pe loc o vizionare 3D a locației tale.

Principalii beneficiarii ai acestei tehnologii sunt dezvoltatorii de proiecte imobiliare, care iși pot augmenta prezența la târguri le imobiliare cu ochelari de realitate virtuală, oferindu-le astfel celor care ajung la stand o experiență fidelă de vizionare a unui apartament, complex imobiliar sau a unei locații.

Te gândești la un proiect mai complex?

Te pot ajuta cu realizarea de fotografii profesionale de interior și exterior, fotografie imobiliară și HORECA dar și fotografie culinară, fotografie de eveniment și fotografie de produs – inclusiv fotografie de produs 3D / 360° și filme de prezentare, cu imagini de la sol și din aer.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Au apelat deja la serviciile mele

Portofoliu clienti