Delta Explorer: ture foto în Delta Dunării

De cinci ani organizez ture foto în Delta Dunării, ture pe care le-am denumit Delta Explorer. Am organizat până acum 9 ture foto și o expozitie, iar anul acesta ne întoarcem n Delta pentru a fotografia păsările și oamenii ei. Mergem în perioada 23-27 Mai 2021 în cea de-a zecea tură Delta Explorer. Mergem împreună să explorăm Deltă și să facem fotografii cu păsări. Cinci zile de aventură în Delta Dunării, care includ plimbări cu barca pe canalele mai puțin umblate ale Deltei, sesiuni foto la răsărit / apus și în timpul zilei, fotografiere din hide-uri , vizită în satul și la Pădurea Letea și … o degustare de vin! Am început înscrierile!

Hai și tu cu noi!

Următoarea tură: 23-27 MAI 2021!

În cadrul turei foto Delta Explorer X din 23-27 MAI 2021 vei avea parte de:

  • ture foto: fotografie de păsări și peisaj la răsăritul și apusul soarelui dar și pe parcursul zilei, vizită în satul Mila 23, ieșiri foto la răsărit și apus cu barca etc. 
  • sesiuni de fotografiat din hide-uri
  • suport foto din partea mea, Călin Stan
  • degustare de vin făcută ca la carte cu vinuri din Dobrogea, în una din seri
  • mâncare tradițională din Delta Dunării, preparată după specificul local
  • vizită în satul și pădurea Letea
  • cazare la pensiune de 3*** în Mila 23 (pensiunea Vanessa) 

Cum te înscrii?

Toate detaliile despre programul turei, tariful lor dar și fotografii din turele de anul trecut găsești aici, pe pagina dedicată de pe Clubul Foto. Pentru înscrieri te rog să mă contactezi. Sau, dacă încă ești nehotărât, aruncă un ochi pe albumul de pe Facebook, să vezi cum a fost până acum în turele foto Delta Explorer organizate de mine.

Iată imagini din turele Delta Explorer pe care le-am organizat până acum:

Ne vedem în Deltă!

Delta Explorer X - 23-27 Mai 2021

Delta Explorer X – 23-27 Mai 2021