VIDEO: Filme de prezentare cu filmări de la sol și din aer

Acum totul este despre video. Pe Instagram, Facebook, TikTok, site sau în magazinele virtuale, videoclipurile prind cel mai bine, au cel mai mare impact și reach. Ține pasul și prezintă-ți compania, produsul, hotelul sau evenimentul pe care îl organizezi într-o formă modernă cu ajutorul unor clipuri de prezentare! Pentru a prezenta serviciile companiei tale am lansat în 2016 TheDrone.ro – un serviciu specializat în filmări comerciale, profesionale, de la sol și din aer. Iată, mai jos, câteva din proiectele video recente pe care le-am făcut.

Contactează-mă acum pentru o ofertă!

Ce servicii video îți pot oferi?

Clipuri de prezentare cu filmări de la sol (cameră mobilă, stabilizată pentru filmări de interior și exterior) și din aer – cu drone de ultimă generație, camere 4K mobile și sistem de înregistrare audio profesional. Toate pentru a pune într-o nouă dimensiune evenimentele pe care le organizezi, compania ta, proiectelor imobiliare pe care le reprezinți sau orice alt proiect tailor-made, interesant, pe care mi-l propui.

NOU: Pe 20 septembrie 2022 a avut loc premiera celui mai important proiect în care am fost implicat până acum: am filmat pentru documentarul National Geographic „Europe From Above” despre România, care va fi difuzat în toate țările în care există National Geographic Channel. Mai multe detalii, aici.

Contactează-mă acum pentru o ofertă:

phone0727.086.510

emailhello@calinstan.com

Călin Stan - Fotograf profesionistCălin Stan
Fotograf profesionist


5.0 Based on 44 reviews
powered by Google
Citește review-urile

Happy clients

Clienti video 2023

Filmări Hoteluri și Pensiuni

Resort Casa Timiș (2023)

Hotel Prestige Plaza Suceava (2023)

The Inn at Riichiș (2023)

Străjerii Verzi (2023)

Resort Casa Timiș (2022)

Razelm Luxury Resort (2022)

Restaurant Rotonda (2022)

Testimoniale. Ce spun clienții?

Unul din cei mai buni profesioniști cu care am lucrat în domeniul fotografiei, și am lucrat cu sute. Recomand cu căldură atât pentru calitatea imaginilor și viziune, cât și pentru seriozitate și promptitudine!
– Mihaela M. / Echipa de PR

Călin este un adevărat profesionist, a livrat conținut peste așteptările noastre. Este o plăcere să îți înțeleagă cineva produsul și viziunea.
– Mădălina A.

Am colaborat cu Călin pe mai multe proiecte, atât foto cât și video și de fiecare dată am fost surprins de propunerile lui creative. Pe scurt, un adevărat profesionist!
– Ștefan M. / Conadi Development

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Clip de prezentare: Crăciunul la Casa Timiș (2022)

Razelm Bungalows (2022)

Conacul Secuiesc (2022)

Contactează-mă acum pentru o ofertă!

De ce să investești într-o prezentare video profesională pentru compania ta?

Sunt mai multe motive pentru care ar trebui să investești într-o prezentare video profesională pentru compania ta. Iată 5 dintre ele:

  1. Atragerea atenției: Un clip de prezentare va atrage atenția clienților și a potențialilor clienți, oferind o imagine de ansamblu despre compania ta, produsele sau serviciile tale și cum acestea te ajută să rezolvi problemele clienților.
  2. Comunicarea eficientă: O prezentare video poate comunica informații complexe într-un mod ușor de înțeles și de vizualizat, ceea ce ajută la îmbunătățirea înțelegerii produselor sau serviciilor tale de către clienți.
  3. Credibilitate: O prezentare video profesională poate contribui la creșterea credibilității companiei tale, arătând că ești o companie serioasă și profesională care se preocupă de imaginea sa.
  4. Flexibilitate: O prezentare video poate fi distribuită prin mai multe canale, cum ar fi site-ul web, rețelele sociale, conferințe sau expoziții, ceea ce oferă o flexibilitate mai mare în ceea ce privește modul în care poți prezenta compania ta clienților.
  5. Eficiență: O prezentare video poate comunica multe informații într-un timp scurt, economisind astfel timp și transmițând mai rapid și mai eficient mesajul companiei către potențialii clienți sau parteneri.

Filmări corporate și industriale

Clip de prezentare industrial: RABEN Logistics Romnânia și ADIDAC (2023)

Clip de prezentare industrial: fabrica MAR & PET (2023)

Clip de prezentare industrial: construcția fabricii de bio-combustibil Clariant, de către Bilfinger-Tebodin Romania (2021)

Prezentare activitate companie: Blue Space Technology (2021)

Prezentare video: Salinele turistice SALROM (2018)

Prezentare companie: INDECO Grup (2020)

De ce să apelezi la serviciile de filmare și montaj video ale echipei mele?

Sunt un fotograf și operator video profesionist specializat în servicii foto și video pentru companii. Împreună cu echipa mea, oferim servicii complete de fotografie și filmare, de la fotografii de produse și echipamente, la fotografii de arhitectură și peisaj și chiar și fotografii de evenimente și activități.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul foto și video, pot garanta calitatea și profesionalismul muncii mele și a echipei. Folosim echipamente de ultimă generație și tehnici moderne pentru a captura imagini de calitate.

În plus, oferim și servicii de editare și post-procesare a imaginilor și videoclipurilor, astfel încât acestea să fie gata de a fi utilizate în orice scop dorești: de la afișarea pe site-ul firmei și până la utilizarea în campanii de publicitate sau pe rețelele social media.

Sunt conștient că fiecare companie este unică și de aceea mă adaptez nevoilor și dorințelor fiecărui client în parte.

Pentru mai multe detalii despre serviciile mele, nu ezita să mă contactezi. Sunt convins că pot contribui la atragerea mai multor clienți și la creșterea vânzărilor pentru compania ta prin intermediul fotografiilor și videoclipurilor mele profesionale.

Contactează-mă acum pentru o ofertă!

Filmare evenimente corporate

Filmare eveniment corporate: Electric Truck Experience (2023)

Filmare eveniment: Cercul de Fetească (2023)

Filmare eveniment: Lansare proiect imobiliar Pipera Eins (2023)

De ce să înregistrezi și video, nu doar în fotografii, evenimentul corporate pe care îl organizezi?

Surprinderea atmosferei: Înregistrarea video permite surprinderea atmosferei și a energiei evenimentului, ceea ce poate fi dificil de făcut cu doar fotografii.

Comunicare eficientă: Un videoclip poate comunica informații complexe într-un mod ușor de înțeles și de vizualizat, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea înțelegerii scopului evenimentului și a mesajului pe care dorești să-l transmiți.

Promovare: Un videoclip poate fi utilizat pentru a promova evenimentul și pentru a arăta clienților și partenerilor tăi că îți pasă de succesul evenimentului și că organizați evenimente de calitate.

Amintiri: Un video post-eveniment poate fi utilizat pentru a păstra amintiri durabile pentru angajații tăi și pentru a le arăta că îți pasă de ei și de binele lor.

Utilitate: Un videoclip poate fi utilizat ulterior pentru a prezenta evenimentul la conferințe sau expoziții, pentru a promova evenimentele viitoare similare sau pentru a prezenta compania ta clienților și partenerilor tăi.

Contactează-mă acum pentru o ofertă!

Filmare de eveniment: REVINO Wine Show (Mai 2023)

Filmare de eveniment: Rompetrol la festivalul Săptămâna Haferland (2019)

Filmare de eveniment: petrecere Halloween la Culinaryon Romania (2019)

 

Contactează-mă acum pentru o ofertă!

Filmări și prezentări de produse

OMIFA LOGOS: Wurth (2023)

OMIFA LOGOS: Wipro, Sameday, Arctic și Nordic (2023)

Prezentare produs: gama PAX de la IKEA (2021)

Prezentare produs: bucătarie FRONTE Design (2019)