Servicii foto profesionale de fotografie de design interior și arhitectură, fotografie de mobilier și elemente de decor amplasate în locație

Sunt fotograf profesionist specializat în fotografie de interior, fotografie imobiliară și de arhitectură și te pot ajuta cu realizarea unui set de fotografii care să pună în valoare proiectul tău sau pe care îl reprezinți, fotografii de portofoliu care să vorbească de la sine.

Fotografie de design interior

Fotografie de design interior

Contactează-mă acum pentru ofertă!

Pentru a pune în valoare spațiul, apartamentul, showroomul pe care l-ai decorat sau produsele pe care le comercializezi ai nevoie de fotografii de calitate, realizate profesional, care să pună în valoare atmosfera locului, relația dintre elementele de design interior și elementele de arhitectură, calitatea materialelor și a elementelor de ambient.

Sau, de ce nu, fotografii care să prezinte și să pună în evidență produsele de mobilier și elementele de decor interior acolo unde sunt instalate, fie că este vorba despre un proiect tailor-made finalizat sau un showroom, pentru a le prezenta în cea mai bună “lumină” și a le scoate în evidență.

Fotografie de arhitectură București

Fotografie de arhitectură București

Ce servicii foto îți pot oferi?

Fotografii profesionale care să pună în evidență spațiul, elementele de design și decor, de la fotografii de ansamblu la detalii “de atmosferă”, de la imagini care prezintă un proiect și până la fotografii de produs, toate realizate, prelucrate și retușate profesional, conform standardelor de fotografie de interior. În plus, te pot ajuta cu realizarea unui clip video de prezentare și/sau a unui tur virtual 360 care să prezinte într-un mod interactiv locația ta. Contactează-mă și hai să ne cunoaștem!

Contactează-mă acum pentru o ofertă:

phone0727.086.510

emailhello@calinstan.com

Călin Stan - Fotograf profesionistCălin Stan
Fotograf profesionist


5.0 Based on 38 reviews
powered by Google
Citește review-urile

Happy clients

Fotografii, clipuri de prezentare și tururi virtuale pentru prezentarea interactivă a proiectelor de design interior, a amenajărilor interioare și a elementelor de mobilier și decor:

fotograf arhitectura Resort Casa Timiș - foto Călin StanFotograf design interior

Fotografie imobiliara București

Fotografie de arhitectură și design interior

Ce spun clienții?

Am colaborat cu Călin în două proiecte business – un târg HORECA și un proiect de amenajare. Călin este punctual și profesionist, a surprins ceea ce am dorit să scoatem în evidență în ambele situații. Am apreciat faptul că nu a intrat în încăpere să înceapă să fotografieze doar pentru a încheia mai repede, ci a făcut și adaptările în funcție de decor și a sugerat ce am putea schimba pe loc, pentru un cadru reușit.
– Cristiana D. / IKEA Romania

Calin is a very dynamic and professional photographer. We needed his help for a difficult project and the results were really more than expected. I warmly recommend him and hope for future projects together.
– Mihaela D. /  Arhitect – Stirixis

Am colaborat cu Călin pe mai multe proiecte, atât foto cât și video și de fiecare dată am fost surprins de propunerile lui creative. Pe scurt, un adevărat profesionist!
– Ștefan M. / Conadi Development

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografie de arhitectura Caju Restaurant Mace Restaurant Restaurant Rotonda Casa Timiș

Cât costă serviciile de fotografie de arhitectură și design interior?

Tariful fotografiilor de arhitectură și de amenajări interioare depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Dar, ca punct de pornire, iată mai jos câteva repere. Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!

Tarife fotografie de design interior:

  • Tariful începe de la 1750 LEI / locație (pentru o ședință foto de aproximativ 3 ore), în urma căreia vei primi un set de aproximativ 50 de imagini editate profesional;
  • Pentru proiecte mai complexe, pentru spații mai mari care necesită un număr mai mare de fotografii realizate și livrate, vom discuta punctual, în funcție de proiect;
  • Numărul de fotografii pe care le vei primi depinde de dimensiunea imobilului, numărul de spații etc;
  • Tariful include editarea profesională a fotografiilor, conform standardelor în fotografia de arhitectură;
  • Pentru birouri de arhitectură și design interior, tariful diferă în funcție de numărul de proiecte fotografiate, de mărimea spațiilor, numărul de fotografii finale livrate și de complexitatea ședințelor foto;

Tariful de mai sus NU include TVA și este valabil pentru servicii foto pe care le prestez în București. Pentru deplasări în țară îți voi oferi o ofertă foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in pagina prețuri servicii foto.

Contactează-mă acum pentru ofertă!

fotograf case de lux Fotograf HORECA Fotograf design interiorFotograf imobiliareFotografii office - Călin Stan

Experiența mea în fotografie

15

Ani de experiență în fotografie

730

Proiecte foto realizate

860.000

De fotografii

130+

Tururi virtuale 360º realizate până acum

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografii amenajări interioareFotografie de produs mobilier Calin Stan Fotografiere mobilier bucatarieFotografie amenajari interioare Fotografie amenajari interioare Amenajari interioare fotografFotografii office design interior Fotografii profesionale office de interior și exteriorFotografie de arhitectura - Calin Stan Fotograf proiecte design interior Fotografiere proiecte de design interior Foto design interior Calin Stan Fotografii office designFotograf de arhitectura BucureștiFotografiere proiecte de design interior Fotografie de design interiorFotograf imobiliare Bucuresti

Hai să stabilim împreună detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată