Fotografie culinară – Food & Drink – pentru restaurante, hoteluri (HORECA), magazine, companii catering și alte unități de alimentație.

Se spune că o fotografie face cât “1000 de cuvinte”. Când vine vorba de fotografie culinară, însă, cele 1000 de cuvinte trebuie să îi transmită privitorului faptul că “aici găsește cele mai apetisante preparate”!

De cele mai multe ori clientul final alege produsul cel mai bine reprezentat în meniu și diferența este întotdeauna făcută de fotografii! Specializarea mea sunt serviciile de fotografie culinară iar imaginile rezultate pot fi utilizate fie pe site, fie pe pagina de Facebook sau pe contul de Instagram al restaurantului, hotelului sau companiei pe care o reprezinți, dar și în cataloage, meniuri, la târguri specifice domeniului sau în prezentări. O fotografie culinară profesională te vor ajuta să vinzi mai mult și să transmiți mai departe o imagine impecabilă a localului pe care îl reprezinți sau îl deții! Mai mult, te pot ajuta și cu fotografii de la evenimentele pe care le organizez sau cu realizarea unui tur virtual 360 interactiv pentru locația ta.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Fotografie culinara in studioFotografie Culinară OSHO / Călin StanFotografie culinara - bauturiFotografie culinara BucurestiFotografie Culinara pentru restauranteMancare si fotografii cu mancare pentru hoteluri si restauranteFotografie Culinară OSHO / Călin StanFotograf culinarFotografie culinara tortfotografie culinara scaritafoto-sticla-vin-alira

Cât costă serviciile de fotografie culinară pentru restaurante și companii de catering?

Prețul serviciilor foto depinde de numărul de preparate culinare fotografiate într-o singură ședință foto, de echipamentele implicate și de numărul de fotografii finale, editate, pe care le vei primi. Ca punct de pornire, iată mai jos câteva repere de preț. Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!

Tarife.  Fotografii pentru restaurante / cofetării / firme de catering

  • Tariful începe de la 70 LEI / produs fotografiat și scade pentru mai multe produse fotografiate;
  • Comanda minimă este de 700 LEI (sau 10 produse) pentru restaurantele aflate în București și 1500 LEI pentru deplasări în afara Bucureștiului;
  • Prețul diferă în funcție de cantitate (pentru mai multe produse fotografiate, vei primi discount), de accesoriile necesare (recuzită, decor etc.) și de numărul de fotografii finale, editate, pe care le vei primi;
  • La cerere: tifetare (decupare) și machetare;

Tarifele de mai sus sunt orientative și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi. Nu se adaugă TVA, firma mea nefiind plătitoare de TVA.

Pentru deplasări în țară îți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești în secțiunea Prețuri servicii foto.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată