Fotografie culinară – Food & Drink – pentru restaurante, hoteluri (HORECA), magazine, companii catering și alte unități de alimentație.

Se spune că o fotografie face cât “1000 de cuvinte”. Când vine vorba de fotografie culinară, însă, cele 1000 de cuvinte trebuie să îi transmită privitorului faptul că “aici găsește cele mai apetisante preparate”!

De cele mai multe ori clientul final alege produsul cel mai bine reprezentat în meniu și diferența este întotdeauna făcută de fotografii! Specializarea mea sunt serviciile de fotografie culinară iar imaginile rezultate pot fi utilizate fie pe site, fie pe pagina de Facebook sau pe contul de Instagram al restaurantului, hotelului sau companiei pe care o reprezinți, dar și în cataloage, meniuri, la târguri specifice domeniului sau în prezentări. O fotografie culinară profesională te vor ajuta să vinzi mai mult și să transmiți mai departe o imagine impecabilă a localului pe care îl reprezinți sau îl deții!

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Fotografie culinara in studioFotografie culinara - bauturiFotografie culinara BucurestiFotografie Culinara pentru restauranteMancare si fotografii cu mancare pentru hoteluri si restauranteFotograf culinarFotografie culinara tortFotografie de food Calin Stancap-gurbanesti-foto-prod-6fotografie culinara frigaruiart-and-craft-foto-prod-1fotografie culinara scaritafoto-sticla-vin-alira

Cât costă serviciile de fotografie culinară pentru restaurante și companii de catering?

Prețul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Dar, doar că punct de pornire, iată mai jos câteva repere. Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!

Tarife.  Fotografii pentru restaurante / cofetării / firme de catering

  • Între 10-25 Euro / produs fotografiat (în studio) sau 100 Eur / oră pentru ședințele foto desfășurate la sediul clientului;
  • Comanda minimă este de 100 Euro (sau 10 produse);
  • Prețul diferă în funcție de cantiate (pentru mai multe produse fotografiate, vei primi discount) dar și de accesoriile necesare (recuzită, decor etc.)
  • La cerere: tifetare (decupare) și machetare;

Tarifele de mai sus sunt orientative și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi. Nu se adaugă TVA, firma mea nefiind plătitoare de TVA.

Pentru deplasări în țară iți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea Prețuri servicii foto.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată