Fotografie culinară de produs pentru restaurante – Food & Drink

Se spune că o fotografie face cât “1000 de cuvinte”. Când vine vorba de fotografie culinară de produs, însă, cele 1000 de cuvinte trebuie să îi transmită privitorului faptul că “aici găsește cele mai gustoase preparate”. Hai să facem, împreună, cele mai apetisante fotografii de produs pentru meniul tău!

Fotografie culinară în București - Călin Stan

Fotografie culinară în București – Călin Stan

Contactează-mă acum pentru o ofertă!

De cele mai multe ori clientul final alege produsul cel mai bine reprezentat în meniu și diferența este întotdeauna făcută de fotografii! Specializarea mea sunt serviciile de fotografie HORECA – inclusiv fotografie culinară – iar imaginile rezultate pot fi utilizate fie pe site, pe platformele de comenzi – Glovo, Tazz etc., fie pe pagina de Facebook sau pe contul de Instagram al restaurantului, hotelului, al pizzeriei, cafenelei sau al fast-food-ului pe care îl reprezinți.

Fotografie culinara meniu restaurant

Fotografie culinara meniu restaurant

O fotografie culinară profesională te va ajuta să vinzi mai mult și să transmiți mai departe o imagine impecabilă a localului pe care îl reprezinți sau îl deții! Mai mult, te pot ajuta și cu fotografii de la evenimentele pe care le organizezi sau cu realizarea unui tur virtual 360 interactiv pentru locația ta.

Contactează-mă acum pentru o ofertă:

phone0727.086.510

emailhello@calinstan.com

Călin Stan - Fotograf profesionistCălin Stan
Fotograf profesionist


5.0 Based on 38 reviews
powered by Google
Citește review-urile

Happy clients

clienti culinar

Fotografie de produs Călin Stan Fotografie culinară restaurante - Călin StanFotografie culinară pentru restaurant și fast-food

Ce servicii foto îți pot oferi?

Ca fotograf profesionist de produs te pot ajuta cu realizarea fotografiilor pentru produsele pe care restaurantul tău le servește în meniu – fotografii culinare de meniu, fie că vorbim de fotografii cu mâncare cât și cu băuturi. Vom găsi, împreună, cea mai bună variantă pentru a pune produsele tale într-o ‘lumină’ bună: de la concept, recuzită și până la fotografiere și livrarea imaginilor finale, îți voi oferi consultanță pentru a realiza cea mai bună ședință foto, potrivită pentru specificul localului tău. Totodată, sunt specializat în fotografie de interior și pot prezenta restaurantul tău în fotografii de locație excelente. Iar la toate astea se adaugă serviciile de filmare și realizarea de clipuri de prezentare dar te pot ajuta și cu realizarea unui tur virtual 360º interactiv cu locația ta.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografie de produs culinarăFotografie culinară asiaticăFotografii coșuri cadouFotografie culinara Bucuresti

Ce spun clienții?

Am colaborat cu Călin pentru serviciile de fotografie culinară. Calin este omul care știe, din prima clipa, ce are de făcut. Este un profesionist cu care îți e drag să lucrezi.  […] – Marian P. / Casa Comana

Unul din cei mai buni profesioniști cu care am lucrat în domeniul fotografiei, și am lucrat cu sute. Recomand cu căldură atât pentru calitatea imaginilor și viziune, cât și pentru seriozitate și promptitudine!
– Mihaela M. / Echipa de PR

Seriozitate, promptitudine, înalt profesionalism dovedit în toate etapele proiectelor, Călin este cu siguranța alegerea potrivită. Un fotograf excelent. Mulțumesc!
– Dana P. /  SALROM

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografie culinara in studioFotografie de produs pâine de Boca

Cât costă serviciile de fotografie culinară pentru HORECA?

Tarife pentru fotografii culinare pentru restaurante, cofetării, pizzerii și firme de catering

Pentru fotografii culinare realizate în locația ta, există două tipuri de ședințe foto, care diferă în funcție de numărul de ore petrecute fotografiind în locație, fără a conta numărul de produse sau de preparate fotografiate. Astfel:

  • Tariful pentru o ședință foto (pentru fotografierea alimentelor/preparatelor în localul tău) începe de la 1500 LEI / ședință foto de 3 ore cu maxim 50 de fotografii finale, prelucrate livrate, respectiv 3500 LEI / ședință foto cu durata de 1 zi (maxim 8h de fotografiat în locație), fără un număr limită de fotografii realizate/livrate;
  • Ședința foto minimă este de 1500 LEI (pentru restaurantele aflate în București) sau 1 zi pentru cele aflate în țară;
  • Pentru ședințele foto cu durata de 3h vei primi un set de 50 de imagini finale, prelucrate. Aceste ședințe foto sunt potrivite pentru restaurantele și localurile de mici dimensiuni, cu un număr redus de preparate fotografiate;
  • Pentru ședințele foto cu durata de 1 zi nu există un număr limită de fotografii finale,   prelucrate pe care le vei primi, numărul acestora depinde doar de numărul preparatelor fotografiate și a conceptelor dorite;
  • Pentru ședințe foto organizate la o distanță mai mare de 35km de București îți voi oferi o ofertă personalizată, care va include și costul transportului.
  • Prețul variază și în funcție de cantitate (pentru ședințe foto mai lungi, care durează mai mult de 1 zi, vei primi discount), de accesoriile necesare (recuzită, decor etc.), dacă sunt necesare sau nu fundaluri custom dar și de complexitatea editării fotografiilor finale, conform conceptului dorit;
  • La cerere: tifețare (decuparea produselor și livrarea lor pe fundal alb / transparent, conform cerințelor aplicațiilor de livrări) și servicii de design grafic / machetare;

Tarifele de mai sus sunt orientative, NU includ TVA și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi.

Pentru deplasări în țară îți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești în pagina prețuri servicii foto.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

 

Fotografii coșuri cadou Fotografii mancare Fotografii HORECA meniu restaurant

Experiența mea în fotografie

15

Ani de experiență în fotografie

730

Proiecte foto realizate

860.000

De fotografii

130+

Tururi virtuale 360º realizate până acum

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografie meniu Fotografii HORECA - Calin StanFotografii pizzerie

De ce să apelezi la serviciile mele pentru fotografii culinare?

Sunt un fotograf cu o experiență de peste 15 ani specializat în fotografii pentru domeniul HORECA, în a captura frumusețea și savoarea preparatelor din meniul restaurantelor, pentru a le face să arate delicioase și savuroase.

Folosesc tehnici avansate de iluminare și compoziție pentru a evidenția texturile, culorile și gustul preparatelor din meniu, prin intermediul unui stil de fotografie culinară gastronomică modernă și atractivă.

Mă adaptez ușor la nevoile și dorințele fiecărui client în parte și ofer servicii personalizate care se potrivesc nevoilor tale, de la fotografii culinare pentru meniurile restaurantului tău, la fotografii culinare pentru rețelele de social media sau campanii de publicitate de impact. Datorită experienței acumulate în tot acest timp, pot garanta calitatea și profesionalismul muncii mele.

Te invit să mă contactezi și să discutăm despre cea mai potrivită abordare pentru fotografiile de meniu pe care dorești să le realizezi. În domeniul gastronomiei posibilitățile sunt chiar infinite!

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografie culinara Sushi CălinFotograf culinar București Food - Călin Stan

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată