Fotografie culinară (Food & Drink) pentru restaurante, hoteluri (HORECA), magazine, companii catering și alte unități de alimentație.

Se spune că o fotografie face cât “1000 de cuvinte”. Când vine vorba de fotografie culinară, însă, cele 1000 de cuvinte trebuie să îi transmită privitorului faptul că “aici găsește cele mai apetisante preparate”!

De cele mai multe ori clientul final alege produsul cel mai bine reprezentat în meniu și diferența este întotdeauna făcută de fotografii! Specializarea mea este fotografia culinară iar fotografiile rezultate pot fi utilizate fie pe site, fie pe pagina de Facebook sau pe contul de Instagram al restaurantului, hotelului sau companiei pe care o reprezinți, dar și în cataloage, meniuri, la târguri specifice domeniului sau în prezentări.

Fotografiile culinare profesionale te vor ajuta să vinzi mai mult și să transmiți mai departe o imagine impecabilă a localului pe care îl reprezinți sau îl deții!

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.comfotografie culinara frigaruifotografie foodcap-gurbanesti-foto-prod-6fotografie culinara frigaruiart-and-craft-foto-prod-1fotografie culinara scaritafotografie culinarafotografie culinaraart-and-craft-foto-prod-2fotografie culinara puifotografie culinarafotografie foodfotografie culinarafotografie culinarafoto-sticla-vin-alira