Fotografie imobiliară pentru apartamente, proiecte rezidențiale și office. Tururi virtuale 360°

Într-un domeniu atât de dinamic precum cel imobiliar ai nevoie de imagini de calitate, realizate profesional, care să pună în valoare apartamentul tău sau proiectul imobiliar pe care îl reprezinți. Vânzarea sau închirierea unui apartament sau a unui spațiu de birouri, inclusiv apartamente în regim hotelierAirbnb și Booking este mult mai rapidă dacă îl prezinți cu fotografii de calitate, care să-l pună în valoare.

Fotografie imobiliara. Fotografii profesionale pentru apartamente și proiecte imobiliare.Fotografii office și clădiri de birouri - Călin Stan

Contactează-mă acum pentru ofertă!

Sunt fotograf specializat în fotografie imobiliară, fotografie office și fotografie de arhitectură, așadar pentru imagini realizate profesional și cu o calitate peste cea a concurenței găsești contactul meu mai jos precum și o serie din fotografiile mele de portofoliu: fotografii imobiliare de interior și exterior (inclusiv cu dronă de ultimă generație)..

Fotografie imobiliara Bucureștifotografie imobiliaraFotograf imobiliare BucurestiFotografie imobiliara

Ce îți pot oferi? Fotografii imobiliare profesionale cu apartamentul, proiectul imobiliar sau biroul tău, tururi virtuale dar și filmări de la sol și din aer (cu drona) și clipuri de prezentare.

Contactează-mă acum pentru o ofertă:

phone0727.086.510

emailhello@calinstan.com

Călin Stan - Fotograf profesionistCălin Stan
Fotograf profesionist


5.0 Based on 44 reviews
powered by Google
Citește review-urile

Happy clients

Clienti fotografie imobiliara

Fotografii, clipuri de prezentare și tururi virtuale imobiliare:

Fotografii clădiri de birouri de Călin Stan Fotograf Airbnb BucurestiFotografii AirBNB și Booking - Calin Stan

Ce servicii foto îți pot oferi?

Ca fotograf specializat în fotografie imobiliară și de arhitectură te pot ajuta cu următoarele servicii foto și video:

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Casa Timis 2023 Călin StanShowroom Malvensky 2024Fotografie imobiliara București

Ce spun clienții?

Am colaborat cu Călin pe mai multe proiecte, atât foto cât și video și de fiecare dată am fost surprins de propunerile lui creative. Pe scurt, un adevărat profesionist!
– Ștefan M. / Conadi Development

Profesionalism, seriozitate și multă dedicare. Suntem foarte mulțumiți de imagini și filmări, de cum a intuit potențialul clădirilor! Recomandăm cu drag!
– Cecilia M. / MOVI Construct

Călin Stan este profesionistul la care apelăm de fiecare dată fără rezerve, atunci când, Raich&Raich Premium Real Estate, compania noastră imobiliară dorește să evidențieze proprietăți imobiliare sau are nevoie de foto corporate și de eveniment. Mulțumim, Călin!
– Mădălina Cheptea / Raich & Raich Imobiliare

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografii office și clădiri de birouri - Călin StanFotografii office - Călin Stan Fotografii cu clădirea Cardinal Offices, Craiova

Ce este fotografia imobiliară?

Fotografia imobiliară este un tip de fotografie care se concentrează pe fotografierea proprietăților imobiliare, cum ar fi case, apartamente, birouri sau terenuri, pentru scopuri de marketing sau publicitate. Aceasta poate include fotografierea interiorului și exteriorului proprietății, precum și a detaliilor și caracteristicilor proprietății, cum ar fi piscina, gradină sau vederea de ansamblu.

Fotografia imobiliară se concentrează pe a prezenta proprietatea într-o manieră atractivă și atrăgătoare, în scopul de a atrage potențialii cumpărători și de a crește vânzările. Fotograful imobiliar trebuie să aibă abilități tehnice și artistice, cum ar fi cunoștințe despre lumini, compoziție și culoare pentru a crea imagini care să atragă atenția și să prezinte proprietatea într-o manieră profesională și atractivă.

Fotografiile imobiliare sunt folosite în diverse medii, cum ar fi website-uri, cataloage, afișe publicitare sau alte materiale de marketing și pot fi realizate atât în interiorul proprietății cât și în exterior, de la sol sau cu drona.

Sunt fotograf specializat în fotografie imobiliară și sunt aici să te ajut. Am o experiență de peste 15 ani în domeniul foto și video, așadar hai să ne cunoaștem și să discutăm toate detaliile următoarei ședințe foto.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotograf imobiliar Real Estate Bucuresti Fotografii AirBNB Bucuresti Călin StanFotografii pentru apartamente de închiriat în regim hotelierFotograf design interior

Cât costă serviciile fotografie imobiliară?

Prețul fotografiilor imobiliare diferă în funcție de complexitatea proiectului tău, de necesarul de fotografii, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. De exemplu, putem fotografia un apartament pentru vânzare sau închiriere – caz în care îți sunt utile fotografiile cu unghi larg, în care să se vadă cât mai bine spațiul (deci, o ședință foto standard, din care vei primi 20-30 de fotografii) SAU putem fotografia același apartament pentru portofoliul unui proiect de amenajări interioare sau pentru o listare Airbnb, caz în care vom face și fotografii la detalii, mobilier și imagini “de atmosferă”, rezultând o ședință foto mai complexă, din care vei primi mai multe fotografii editate. Ca punct de pornire, iată mai jos câteva repere.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Preț fotografie imobiliară:

  • Tariful pentru fotografii imobiliare depinde de mărimea spațiului fotografiat și numărul de fotografii finale, prelucrate, livrate.
  • De exemplu, tariful pentru a fotografia un apartament pentru închiriere  începe de la 750 LEI / apartament și vei primi un set de aproximativ 20 de imagini finale, prelucrate (cadre largi dar și detalii, imagini de atmosferă, imagini cu dotările apartamentului și exteriorul blocului);
  • Pentru case / vile, tariful începe de la 1500 LEI / locație, tarif care include și realizarea imaginilor de exterior;
  • Tariful include editarea profesională a fotografiilor, conform standardelor în fotografia de arhitectură;
  • Numărul de fotografii pe care le vei primi depinde de dimensiunea imobilului, numărul de spații etc;
  • PACHET foto + video de prezentare duplex / vilă: Contactează-mă!
  • PACHET foto + tur virtual 360  apartament / duplex / vilă: Contactează-mă!
  • PACHET prezentare foto și video ANSAMBLU IMOBILIAR: Contactează-mă!
  • Pentru spații de lucru, fotografii office, agenți și dezvoltatori imobiliari, tariful diferă în funcție de volum, de mărimea spațiilor, numărul de fotografii finale livrate și de complexitatea ședinței foto;

Tarifele de mai sus NU includ TVA și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București.

Pentru deplasări în țară îți voi oferi o ofertă foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea prețuri servicii foto.

Clipuri de prezentare

Clipuri video de prezentare cu filmări de la sol și din aer, de interior și exterior. Montaje video pentru prezentări online de apartamente, proiecte imobiliare și office.

Fotografii pentru Hala Laminor București Fotografii pentru Hala Laminor București

Experiența mea în fotografie

15+

Ani de experiență în fotografie

750+

Proiecte foto realizate

≈860.000

De fotografii

140+

Tururi virtuale 360º realizate până acum

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Portofoliu fotografie imobiliară

Showroom Malvensky 2024

De ce să apelezi la serviciile mele de fotografie imobiliară?

Sunt un fotograf cu o experiență de peste 15 ani în domeniul foto și video și sunt specializat în fotografii imobiliare profesionale. Sunt aici pentru a te ajuta să-ți prezinți proprietățile într-un mod atractiv și captivant pentru potențialii cumpărători sau chiriași.

Atunci când vine vorba de a-ți prezenta proprietățile imobiliare în cel mai bun mod posibil, nu există nimic mai important decât fotografiile de calitate. Ca fotograf imobiliar profesionist, ofer servicii de fotografie care vor face ca proprietățile tale să pară atractive, luminoase și spațioase. Experiența mea în fotografia imobiliară înseamnă că am înțeles cum să prezint proprietățile într-un mod care să atragă atenția potențialilor cumpărători și să le arate toate detaliile importante.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată

Fotografiile realizate de mine sunt create utilizând tehnici avansate de iluminare și compoziție, care evidențiază caracteristicile unice și calitățile proprietății. Mă asigur că fiecare detaliu este fotografiat și prezentat într-un mod care atrage atenția și inspiră interesul potențialilor cumpărători. Fotografiile pot fi apoi utilizate în anunțurile imobiliare, pe site-ul tău, pe rețelele de social media sau în orice alt scop de marketing sau publicitate.

Mă adaptez ușor nevoilor și dorințelor fiecărui client în parte și voi lucra alături de tine pentru a crea un pachet personalizat de servicii care se potrivește nevoilor proprietăților tale. Pentru mai multe detalii despre serviciile mele, nu ezita să mă contactezi. Cu fotografiile și clipurile de prezentare realizate de mine vei putea prezenta proprietatea în cel mai bun mod posibil, atrăgând atenția potențialilor cumpărători și crescând șansele de a vinde rapid și la un preț bun.

fotograf ansambluri rezidentiale

Tururi virtuale 360º

Tururi virtuale 360º pentru domeniul imobiliar. Oferă posibilitatea clienților să fac vizionări interactive  online, de oriunde cu ajutorul unui tur virtual 3D.

Hai să stabilim împreună detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată