Fotografie imobiliară și clipuri de prezentare pentru AirBNB, hoteluri, pensiuni, proiecte rezidențiale și office și dezvoltatori imobiliari. Tururi virtuale 360°.

Într-un domeniu atât de dinamic precum cel imobiliar, ai nevoie de imagini de calitate, realizate profesional, care să pună în valoare clădirea de birouri, ansamblul rezidențial sau apartamentul tău. Vânzarea sau închirierea unui spațiu de birouri sau a unui apartament (inclusiv apartamente în regim hotelierAirBNB și Booking) este mult mai rapidă dacă îl prezinți cu fotografii de calitate, care să-l pună în valoare. Sunt fotograf specializat în fotografie imobiliară și office, așadar pentru imagini realizate profesional și cu o calitate peste cea a concurenței găsești contactul meu mai jos precum și o serie din fotografiile mele de portofoliu: fotografii imobiliare, fotografii cu apartamente în regim hotelier (AirBNB, Booking) și office. Pentru ansambluri imobiliare vezi pagina dedicată.

Ce îți pot oferi? Fotografii imobiliare profesionale cu apartamentul, hotelul, ansamblul rezidențial sau biroul tău, tururi virtuale dar și filmări de la sol și din aer (cu drona) și clipuri de prezentare.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

Fotografii, clipuri de prezentare și tururi virtuale:
Fotografii ansambluri imobiliareFotografie imobiliara pentru AirBnb si BookingFotograf imobiliareFotograf imobiliare BucurestiReal Estate Photography by Călin StanFotografie Imobiliară - Călin StanFotografie office corporateFotografii spatii de birouri, fotografie officereal estate photography 2019Fotografii ansambluri imobiliare

Clipuri de prezentare:

Fotografie imobiliară
Fotografii HORECA pensiuni si hotelurifotografii pensiune casa kraus crit

Cât costă serviciile fotografie imobiliară și office?

Prețul fotografiilor imobiliare depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Dar, ca punct de pornire, iată mai jos câteva repere. Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!

Fotografie imobiliară și office

  • Pentru apartamente de până la 4 camere prețul este de 500 LEI / apartament (ședință foto de aprox. o oră) și vei primi aprox. 20 de imagini editate;
  • Pentru duplexuri / case / vile, tariful începe de la 1000 LEI / locație (ședință foto de aprox. 2 ore) și vei primi aprox. 50 de imagini editate, de interior și exterior;
  • Tur virtual interactiv 3D: de la 500 Lei / locație (pentru un tur virtual cu 4 zone/imagini 360 incluse);
  • PACHET foto + video de prezentare duplex / vilă: Contactează-mă!
  • PACHET foto + tur virtual 360  apartament / duplex / vilă: Contactează-mă!
  • PACHET Prezentare foto și video ANSAMBLU IMOBILIAR: Contactează-mă!
  • Numărul de fotografii pe care le vei primi depinde doar de dimensiunea imobilului, numărul de spații etc;
  • Tariful include editarea profesională a fotografiilor, conform standardelor în fotografia de arhitectură;
  • Pentru spații de lucru, fotografii office, agenți și dezvoltatori imobiliari, tariful este negociabil în funcție de volum și de complexitatea ședinței foto;

Tarifele de mai sus sunt orientative și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi. Nu se adaugă TVA, firma mea nefiind plătitoare de TVA.

Pentru deplasări în țară iți voi oferi o ofertă foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea Prețuri servicii foto.

Hai să stabilim împreună detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată