Fotografii de stock din România și din destinații internaționale.

Poți achiziționa o parte din fotografiile mele direct de la mine sau chiar de la cele mai mari agenții media internaționale, cum ar fi Shutterstock, iStock, GettyImages, Fotolia, Adobe Stock, Alamy și altele. Fotografii de stock pot fi cumparate online și pot fi folosite în diverse medii, în funcție de licență: comercial sau editorial. Fotografiile mele de stock și micro-stock sunt folosite cu precădere de agenții de presă, agenții de publicitate și firme din domeniul turismului și au apărut în diverse publicații interne și internaționale, precum și pe coperțile unor reviste de călătorii, în diverse reclame și altele. Vezi pagina Apariții Media pentru câteva exemple.

Fotografii de stock. Poți achiziționa fotografiile mele de la cele mai mari agenții internaționale:

Click pe logouri pentru a descoperi portofoliul meu de fotografie de stock.

Stock AlamyStock AlamyFotografii de stock Adobe StockStock AlamyFotografii de stock DreamstimeStock DepositphotosStock Pond5Fotografii de stock 123RF

Cât costă fotografiile de stock?

Prețul începe de la 50 LEI / fotografie (pentru fotografiile care vor fi utilizate pe web).

Tariful scade pentru comenzile care includ mai multe fotografii sau dacă achiziționezi un abonament de fotografii, care îți va oferi posibilitatea să descarci lunar un număr de imagini (în funcție de mărimea abonamentului), contra unei sume fixe. De obicei aceste abonamente sunt cele mai avantajoase, mai ales dacă ai nevoie constant de imagini noi și de calitate, pentru site, pentru postări pe social media și așa mai departe. Dar, bineînțeles, fotografiile de stock și micro-stock pot fi cumpărate și ”la bucată”, cu un fee one time only.

Bază de date cu peste 8.000 de imagini

La cerere îți dau acces la banca mea de imagini, care conține peste 8.000 de fotografii, pentru a-ți alege fotografiile favorite. Am peste 8.000 de imagini profesionale, de mare rezoluție, din România dar și din locuri și destinații internaționale (din vreo 25 de țări), din Anglia până în Egipt sau Japonia. Cele mai multe sunt fotografii de peisaj, cu locuri cunoscute sau mai puțin cunoscute, dar am și imagini cu viața locuitorilor, costume populare, tradiții și obiceiuri și altele.

Contactează-mă pentru a cumpăra fotografii de stock!

Ce sunt fotografiile de stock?

Fotografiile de stock sunt imagini care sunt vândute sau licențiate pentru utilizare în diverse medii, cum ar fi site-uri web, reviste, afișe publicitare sau alte materiale de marketing. Acestea sunt create de fotografi profesioniști și sunt disponibile pentru utilizare prin intermediul unor platforme sau agenții de fotografii de stock. Sau pot fi cumpărate și licențiate direct de la fotografii.

Fotografiile de stock pot include o varietate de subiecte, cum ar fi peisaje, destinații turistice, natura, oameni, clădiri sau obiecte și pot fi utilizate pentru a ilustra diverse articole sau proiecte. Acestea sunt disponibile în diferite rezoluții și dimensiuni și pot fi licențiate în mod exclusiv sau ne-exclusiv, în funcție de nevoile utilizatorului.

Fotografiile de stock sunt o opțiune convenabilă și cost-eficientă pentru a obține imagini de calitate, fără a fi nevoie să angajați un fotograf sau să realizați sesiuni foto personalizate.

Contactează-mă pentru a cumpăra fotografii de stock!