Poți achiziționa o parte din fotografiile mele direct de la mine sau chiar de la cele mai mari agenții media internaționale, cum ar fi Shutterstock, iStock, GettyImages, Fotolia, Adobe Stock, Alamy și altele. Fotografii de stock pot fi cumparate online și pot fi folosite în diverse medii, în funcție de licență: comercial sau editorial. Fotografiile mele de stock și micro-stock sunt folosite cu precădere de agenții de presă, agenții de publicitate și firme din domeniul turismului și au apărut în diverse publicații interne și internaționale, precum și pe coperțile unor reviste de călătorii, în diverse reclame și altele. Vezi pagina Apariții Media pentru câteva exemple.

Fotografii de stock. Poți achiziționa fotografiile mele de la cele mai mari agenții internaționale:

Click pe logouri pentru a descoperi portofoliul meu de fotografie de stock.

Stock AlamyStock AlamyFotografii de stock Adobe StockStock AlamyFotografii de stock DreamstimeStock DepositphotosStock Pond5Fotografii de stock 123RF

Cât costă fotografiile de stock?

Prețul începe de la 10 Euro / fotografie (pentru fotografiile care vor fi utilizate pe web).

Tariful scade pentru comenzile care includ mai multe fotografii sau dacă achiziționezi un abonament de fotografii, care îți va oferi posibilitatea să descarci lunar un număr de imagini (în funcție de mărimea abonamentului), contra unei sume fixe. De obicei aceste abonamente sunt cele mai avantajoase, mai ales dacă ai nevoie constant de imagini noi și de calitate, pentru site, pentru postări pe social media și așa mai departe. Dar, bineînțeles, fotografiile de stock și micro-stock pot fi cumpărate și ”la bucată”, cu un fee one time only.

La cerere îți dau acces la banca mea de imagini, care conține peste 8.000 de fotografii, pentru a-ți alege fotografiile favorite. Contacteaz-mă pentru mai multe detalii.