Fotografie de produs și fotografii de produs 360º pentru companii și IMM  

Produsele companiei tale trebuie prezentate impecabil clientului final pentru a-l face pe acesta să te aleagă pe tine, nu? Aici intervin eu, cu serviciile de fotografie de produs in studio. Fac fotografie de produs pentru magazine online și offline dar și fotografie  fotografii de prezentare și alte imagini corporate / de brand, pentru cataloage, albume, prezentări și campanii de PR. Totodată fac fotografie industrială care cuprinde unitățile de producție și mediul în care se află, interioare și exterioare (fotografie de arhitectură) și mijloace fixe și mobile. În plus, putem face fotografii de produs 360º (fotografii de produs interactive – vezi mai jos un exemplu), pentru un plus de senzație în prezentarea produselor tale online.

Ce iți pot oferi? Fotografii profesionale de produs (in studio), fotografii și filmări de la sol și aeriene (din dronă), fotografii cu oameni la lucru, procesul de productie, etc.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

NOU: Fotografii de produs 360º interactive

Trageți cu mouse-ul / degetul pe ecran pentru a roti produsul.

Fotografie de produs

Pe fundal alb, în locație sau cu decor (scenă):

fotografie-de-produs-calin-andrei-stanFotografie comerciala industriala 1501199_10200393253108075_630578463_o fotografie-de-produs-calin-stanfotografie-de-produs 10295553_10201175963755352_3185050142009104752_o

Cât costă fotografiile de produs?

Prețul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Dar, doar că punct de pornire, iată mai jos câteva repere. Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!

Fotografie de produs (în studio sau în locație)

  • Între 5-15 Euro / produs fotografiat
  • Comanda minimă este de 50 Euro (sau 5 produse)
  • Pretul diferă în funcție de cantiate (pentru mai multe produse fotografiate, vei primi discount)
  • Putem face și fotografii de produs 360º (pentru magazine și cataloage online, site-ul firmei etc.)
  • Preț fotografie de produs 360º: la cerere, în funcție de numărul de produse care se doresc a fi fotografiate
  • La cerere: tifețare (decupare) și machetare (design flyere etc)
  • Putem fotografia produsele și in afara studioului meu sau chiar la sediul tău, bineințeles. Studioul meu mobil este disponibil pentru deplasări
  • Produsele neperisabile mi le poți trimite prin curier;

Tarifele de mai sus sunt orientative și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi. Nu se adaugă TVA, firma mea nefiind plătitoare de TVA.

Pentru deplasări în țară iți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea Prețuri servicii foto.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată