Fotografie de produs și fotografii de produs 360º 

Produsele companiei tale trebuie prezentate impecabil clientului final pentru a-l face pe acesta să te aleagă pe tine, nu? Aici intervin eu, cu serviciile de fotografie de produs în studio. Fac fotografie de produs pentru magazine online și offline dar și fotografie  fotografii de prezentare și alte imagini corporate / de brand, pentru cataloage, albume, prezentări și campanii de PR. Totodată fac fotografie industrială care cuprinde unitățile de producție și mediul în care se află, interioare și exterioare (fotografie de arhitectură) și mijloace fixe și mobile. În plus, putem face fotografii de produs 360º (fotografii de produs interactive – vezi mai jos un exemplu), pentru un plus de senzație în prezentarea produselor tale online.

Ce iți pot oferi? Fotografii profesionale de produs (in studio sau în locația ta), fotografii și filmări de la sol și aeriene (din dronă), fotografii cu oameni la lucru, procesul de productie, fotografii la evenimente corporate etc.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0727.086.510  /  hello@calinstan.com

NOU: Fotografii de produs 360º interactive

Fotografii de produs 360º, pentru produse de mici și mari dimensiuni

Trageți cu mouse-ul / degetul pe ecran pentru a roti produsul.

Fotografiere produse

Servicii foto:

 • Fotografie de produs pe fundal alb, negru, colorat sau cu decor (scenă)
 • Fotografiere în studio (București) sau în locația clientului
 • Fotografii de produs pentru Amazon, eMag MarketPlace și alte platforme de e-commerce
 • Design grafic pentru fotografiile pentru Amazon (infografice)
 • Fotografiere inclusiv produse de sticlă sau cu suprafețe lucioase
 • Fotografiere inclusiv produse de mari dimensiuni și industriale

Fotografie de produs și grafică pentru AmazonFotografie de produsFotografie de produs pe fundal coloratFotografie industrială de produs. Produse de mari dimensiuni
Fotografie de produs pentru Amazon

Fotografie de produs si design grafic pentru Amazon:
Design grafic pentru AmazonFotografie de produs pentru AmazonPile Fotografie de produs pentru AmazonDesign grafic pentru Amazon
fotografie-de-produs-calin-andrei-stan
Fotografie comerciala industriala
Fotograf produse Bucuresti

Cât costă fotografiile de produs?

Prețul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului tău, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Dar, doar că punct de pornire, iată mai jos câteva repere.

Fotografie de produs (în studio sau în locație)

 • Între 10-25 Euro / produs fotografiat, în funcție de complexitate (pentru produsele pe care le vom fotografia la mine în studio) sau 100 Eur / oră pentru ședințele foto desfășurate în alte locații sau la sediul clientului;
 • Comanda minimă este de 100 Euro;
 • Prețul diferă în funcție de cantitate (pentru mai multe produse fotografiate, vei primi discount) și de serviciile extra (grafică etc)
 • Putem face și fotografii de produs 360º (pentru magazine și cataloage online, site-ul firmei etc.)
 • Preț fotografie de produs 360º: la cerere, în funcție de numărul de produse care se doresc a fi fotografiate
 • La cerere: tifețare (decupare) și machetare (design grafic pentru Amazon etc)
 • Putem fotografia produsele și în afara studioului meu sau chiar la sediul tău, bineințeles. Studioul meu mobil este disponibil pentru deplasări
 • Produsele neperisabile mi le poți trimite prin curier;

Tarifele de mai sus sunt orientative și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în București și în împrejurimi. Nu se adaugă TVA, firma mea nefiind plătitoare de TVA.

Pentru deplasări în țară iți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. Mai multe detalii găsești in secțiunea prețuri servicii foto.

Hai să stabilim detaliile următorului tău proiect! 

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată