Pensiunea Potcoava Mountain Hideaway

De centrul de echitație Potcoava mă leagă multe amintiri plăcute. Primul set de fotografii l-am făcut pentru ei în 2016, la un an de la deschidere, iar acum, în 2020, pentru că locul s-a schimbat destul de mult – ei folosind timpul în care pensiunea a fost închisă pentru turiști în ultimele luni pentru a aduce îmbunătățiri și elemente noi centrului de echitație.

Astfel, împreună cu ei am ajuns la concluzia că e momentul să refacem fotografiile de promovare. Mai mult, pentru că anul acesta vorbim de interactivitate, am realizat și un tur virtual foto și video, cu imagini de interior și exterior – pentru că tot am lansat recent proiectul SEE360. Centrul de Echitație Potcoava devine acum prima pensiune din România care are un tur virtual video 360º interactiv. O premieră atât pentru ei cât și pentru mine. Poți vedea cele două tururi virtuale, mai jos, alături de noul set de fotografii de interior și exterior.

Centrul de Echitație Potcoava Mountain Hideaway

Tip proiect: fotografiere pensiune de la sol și din aer, fotografiere activități, realizare tur virtual foto și tur virtual video cu imagini de interior și exterior

  • Site: Potcoava.ro
  • Locația: Com. Runcu, Dâmbovița
  • Data: Iunie 2020

Tur virtual foto 360°:

Tur virtual video 360°:

Fotografii de interior și exterior:

Echitatie PotcoavaPensiunea Potcoava

Camere Potcoava

Caii de la Potcoava Runcu

Caii de la Potcoava

Camera Potcoava Runcu

Detaliu interior Pensiunea Potcoava

Receptie Potcoava

Pensiunea Potcoava Runcu

Calarie la Potcoava

Lectie echitatie Potcoava

Camere Pensiunea Potcoava

Interior Potcoava

Centrul de Echitatie Potcoava

Potcoava

Camera Potcoava

Pensiunea Potcoava Runcu Dambovita

Caii in manej la Potcoava