Recent am fotografiat și filmat un hotel nou de la Suceava. Este vorba despre Hotelul Prestige Plaza, de 4 stele, care s-a deschis curând. M-am ocupat de tot ce înseamnă imagine pentru ei, iar asta înseamnă că am făcut atât fotografii de interior și exterior, pentru hotel, camere, restaurant și sălile de evenimente dar și o serie de clipuri video de prezentare, pentru site și pentru conturile de social media, inclusiv Insta reels și TikTok.

Ce a ieșit, te las să descoperi mai jos. Începem cu videourile, 4 din cele 15 pe care le-am livrat (incluzând aici și reels-urile pregătite pentru Instagram și TikTok) iar apoi îți arăt fotografiile de exterior și interior și terminăm cu câteva fotografii culinare cu o selecție din produsele pe care le vor servi în cadrul restaurantului hotelului. Enjoy!

Hotel Prestige Plaza Suceava

Hotel Prestige Plaza Suceava

Video

Video general, care include cadre despre hotel, camere și recepție

Video de teasing, pentru a fi folosit înainte de deschiderea oficială a hotelului

Video cu restaurantul hotelului

Și un video cu sălile de evenimente

În plus, le-am predat și un set de secvențe video pentru story-uri, Instagram reels și TikTok, pe care vă las să le descoperiți direct la ei, pe conturile de social media.

Acum, să trecem la fotografii.

Fotografii de exterior

Fotografii de interior: camere, recepție, restaurant

Fotografii culinare, cu produsele restaurantului

Dacă îți place ce a ieșit, hai să discutăm despre fotografiile pe care le putem face hotelului tău. Contactează-mă și hai să vorbim.