Stock Estate Moieciu

Acum două săptămâni am fotografiat o nouă cazare faină din zona Bran-Moieciu: Stock Estate. Este o cabană cu 7 camere duble, care se închiriază integral și care are cu ce se lăuda: singura piscină încălzită permanent, din zonă. Așadar, este un loc numai bun de relaxare la munte, după agitația orașului.

Pentru mine, acest proiect intră iar în categoria: „ce locuri faine am mai fotografiat recent” (cred că ar trebui să îi găsesc un nume mai scurt!). Colaborarea cu ei nu s-a rezumat la a face doar fotografii ci și un set de scurte clipuri video pentru social media (în special pentru Instagram reels și TikTok). A fost o ședință foto care s-a derulat pe parcursul a două zile și în urma cărora au primit un set de fotografii pentru site, unul pentru social media (fotografii în format vertical, majoritatea) și 10 short videos pentru social media (bineînțeles, tot în format portret). Ei sunt o locație modernă care se promovează activ prin social media, așadar focusul a fost pe acest tip de conținut.

Ce a ieșit?

Iată câteva imagini și reels:

Stock Estate Moieciu

Stock Estate Moieciu

Stock Estate Moieciu Stock Estate Moieciu Stock Estate Moieciu Stock Estate Moieciu

Stock Estate Moieciu

Stock Estate Moieciu Stock Estate Moieciu Stock Estate Moieciu Stock Estate Moieciu Stock Estate Moieciu Stock Estate Moieciu