Finalul anului trecut mi-a adus un proiect foto inedit: fotografierea cabanelor de tip A-frame Străjerii Verzi de la Șirnea.

Am fotografiat până acum de la hoteluri și pensiuni de tot felul la apartamente de închiriat în regim hotelier, dar cabanele A-frame nu ajunseseră în fața obiectivului aparatului meu. Iată că există un început pentru toate și, ca să fie totul și mai interesant, cei de la Străjerii Verzi și-au dorit atât fotografii cât și un tur virtual 360° al cabanelor, alături de trei clipuri video de prezentare, pe care le-am livrat în două variante, atât în format orizontal cât și vertical – fiind numai bune pentru TikTok și Instagram reels.

La toate astea s-a adăugat starea vremii – am fotografiat în luna Decembrie, care nu este deloc o lună pe care să o recomand clienților mei din domeniul HORECA pentru fotografii de exterior, dar gazdele „Străjerilor” și-au dorit ședința foto acum, în atmosfera de Crăciun, cabanele fiind decorate. Și am avut noroc: noaptea a nins și un strat generos, de vreo 15cm de zăpadă, a fost numai bun pentru a face fotografii și filmări cu o atmosferă aparte.

Ce a ieșit? Hai să vezi:

Turul virtual 360°

Fotografiile

Videoclipurile