Acum două săptămâni am realizat o ședință foto pentru a prezenta produsele din meniul (noului) Vacamuuu Restaurant, din Floreasca.

Brief-ul a fost simplu: imagini care să prezinte atât produsele servite în restaurant dar și produsele vândute la carmangerie, pentru că Vacamuuu este un atât un restaurant foarte fain dar are și o zonă de vânzare pentru cei care doresc să cumpere produse din carne și să le gătească acasă. Imagini puternice, cu contrast și culori puternice, imagini îndrăznețe, care să atragă atenția.

Majoritatea fotografiilor le-am făcut în format vertical, cerința fiind imagini care să le poate folosi în social media, în special pe contul de Instagram Vacamuuu.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la această ședință foto a fost faptul că am avut libertatea de a alege majoritatea setup-urilor și a conceptelor exprimate in fotografii. Așadar mi-am putut „face de cap” cu produsele și ideile pe care le-am avut. 🙂

Iată ce a ieșit:

Fotograf culinar Bucuresti Vacamuuu

Fotograf culinar Bucuresti Vacamuuu

Fotograf culinar Bucuresti Vacamuuu Fotograf culinar Bucuresti Vacamuuu Fotograf culinar Bucuresti Vacamuuu

Fotograf culinar Bucuresti Vacamuuu Fotograf culinar Bucuresti Vacamuuu Fotograf culinar Bucuresti Vacamuuu

Îți place ce a ieșit?

Hai să facem fotografii faine și cu produsele din meniul restaurantului tău! Contactează-mă acum pentru mai multe detalii.

Contactează-mă acum:

phone0727.086.510

emailhello@calinstan.com

Călin Stan - Fotograf profesionistCălin Stan
Fotograf profesionist


5.0 Based on 44 reviews
powered by Google
Citește review-urile